Wintersale bij Boxspringspecialist van der Horst!

Kortingen op Auping, Tempur, Caresse en veel meer.

Zelden eerder kon u uw ideale bed samenstellen, voor zo'n scherpe prijs. Als voor u alleen het beste goed genoeg is en u ook de beste prijs en service wilt, dan bent u bij ons op het goede adres.

Silvana promotieweken

Nu 25% korting op een Silvana Rebound kussen (Normaal 69,-- )
en bij elk Silvana Support kussen een gratis Kussenmolton

Silvana kussens 538 aktie

 

Boxspring, matras en/of kast gezocht?

Bij ons op de showroom: Ultima Climate Boxsprings, De best ventilerende slaapcombinatie van Nederland.

Tempur premium reseller

Wij zijn uitgeroepen tot Premium Reseller van Tempur. Het totale Tempur aanbod is dus bij ons te vinden, inclusief de nieuwste Tempur Breeze matrassen en de Zero G.


Caresse boxsprings

Caresse Boxsprings met snelle levertijden en nog betere prijzen. Zonder zogenaamde korting, maar altijd met de scherpste prijs. U koopt hier al een elektrisch verstelbare boxspring vanaf 1.695,--

Kijk ook bij onze afdeling aanbiedingen om een aantal voorbeelden te zien van wat er weg mag. Dit aanbod verandert snel.

In onze linnencorner vindt u alles op het gebied van bedtextiel. Bijvoorbeeld: auping, beddinghouse, smurfen, ariadne, etc...

Alle actuele Topmerken vindt u bij ons, zoals bijvoorbeeld AUPING,    Velda, TEMPUR, Avek, Caresse, Vroomshoop, Ultima en Norma. Voor kussens en dekbedden zijn wij o.a.  Silvana Rustpunt dealer.


Boxspring kopen caresse silver Auping Criade boxspring in sfeer

De slaapkamer is de fijnste plaats in uw huis. Wist u al dat 1/3 deel van uw leven wordt doorgebracht in bed? Alleen door een goede nachtrust, kunnen wij overdag ook positief en productief zijn. U zult ondertussen al gehoord hebben, dat een Boxspring met afstand het beste en gezondste slaapcomfort biedt.

* Showroom van ruim 1500 m2 met meer dan 120 ligplekken.

* Auping bedden shop met o.a. boxsprings en spiralen

* Tempur Premium Reseller,  de hele Tempur collectie

* Grote kinderhoek en altijd voldoende gratis parkeerplaatsen

* Deskundig advies over slapen en slaaptechnieken

* Vele kasten op toonzaal van o.a. Nolte

* 30 dagen slaapgarantie op de gehele collectie!!!

 De grootste collectie op het gebied van bedden, matrassen, boxsprings en/of schuifdeurkasten vind u in het midden in zuid-holland.

Indien  u een boxspring wilt kopen, vindt dan bij ons een moderne Boxspring, een klassieke Boxspring, een Boxspring Op Maat, of een Inzetboxspring voor een bestaand of nieuw ledikant, bij ons vindt u het allemaal. Ook hebben wij vele boxspring aanbiedingen van bijvoorbeeld elektrische boxsprings. Klik hier voor meer info>>

 

kinderhoek bij boxsprings
Kinderhoek
Speciaal voor de kleinere onder ons hebben wij een leuke, gezellige kinderhoek.
 
 

Boxspringspecialist van der Horst

 

silvana promotieweken kussens en dekbedden