Tempur

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten
TEMPUR gebruikers van de best mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het TEMPUR materiaal.
Het materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning.
Waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust?

Tempur Matrassen Specialist en Premium Reseller

Wij zijn het aanspreekpunt voor u in onze regio. De gehele collectie zult u dan ook bij ons vinden.

Nieuw: Tempur Zero G

Tempur Zero G bij boxspring specialist van der Horst

Ontdek TEMPUR Zero G en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.
Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.

Voordelen

  • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
  • Ontspannende massage
  • Traploze verstelmogelijkheden
  • Ruimtebesparende functie

Maatvoering

90 x 200 cm of 90 x 210 cm

Tempur Breeze

De uitmuntende slaaptechnologie van de TEMPUR® matrassen gaat in 2014 verder met onze nieuwste innovatie. TEMPUR Breeze matrassen bevatten nieuw gedeponeerd TEMPUR Climate Material™ en een unieke hoes die gemaakt is om overmatig vocht op te nemen en af te voeren. Door relatieve vochtigheid te verminderen en de luchtstroom te bevorderen optimaliseert Breeze het microklimaat zodat u koeler kunt slapen. Breeze matrassen zijn verkrijgbaar in Original, Sensation en Cloud collecties in de hoogtes 22 cm en 27 cm, zodat u het perfecte matras kunt vinden voor uw comfort.

Hoe werkt het?

De kern van Breeze matrassen bevat TEMPUR Climate Material™ oftewel TCM. In combinatie met een 3D-hoes helpt dit bij het beheren van het microklimaat om u heen wanneer u slaapt. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Een laag TCM met dikke wanden van open cellen zorgen vervolgens voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler kunt slapen.

Tempur sensation DeLuxe

Misschien wel de beste Tempur matras ooit... Kom naar onze showroom om u te verbazen over het ligcomfort van dit nieuwe matras, welke wereldwijd met veel enthousiasme ontvangen is.

Wij zijn specialist ook op het gebied van Tempur. De volledige Tempur collectie staat in het hart van zuid-holland. Dit wordt ook wel Tempur platinum dealer genoemd. U vindt dus bij ons o.a. alle Tempur kussens, Tempur matrassen, Tempur schotel bodems, Tempur bedden, Tempur reissets, Tempur slaapmaskers en/of Tempur afstandbedieningen. Wij doen altijd aan alle tempur korting akties mee.

Gratis tempur bed?

U leest het goed, bij aanschaf van een set verstelbare tempur bodems in combinatie met tempur matrassen, krijgt u een gratis tempur bed ombouw.
Zie de advertentie onderaan de pagina.

Tempur matrassen

De matrassen van Tempur zijn onderverdeeld in 3 collecties: Original, Sensation en Cloud.

Tempur kussens

De kussens van Tempur hebben een anatomische vormgeving, zijn drukverlagend en zorgen voor een comfortabele en correcte ondersteuning van de nekwervels. Door de temperatuurgevoeligheid en de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal zal het kussen reageren op uw lichaamstemperatuur en lichaamsgewicht. Het zal zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw hoofd en nek, zodat die perfect in lijn liggen met uw ruggengraat. De hoezen kunnen worden verwijderd en gewassen, zijn hypoallergeen en bestand tegen huismijt.

Binnenkort vind u meer over Tempur op onze website. Maar kom gerust naar onze toonzaal om het ligcomfort van Tempur te ervaren. Neem hier gerust de tijd voor.

Tempur kopen zuid holland

Waarom koopt u uw tempur bij ons? Heel simpel, wij geven 30 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij werken met eigen ervaren montage experts. Waddinxveen ligt heel centraal en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Gouda, Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Uiteraard zijn alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam komen.

TEMPUR matras Original de luxe 22

Tempur matras original de luxe 22

TEMPUR matras Sensation de luxe 22

Tempur matras sensation de luxe 22

TEMPUR Cloud matras 25

Tempur matras Cloud 25


Volg de boxspringspecialist op social media

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Over ons

Klantenservice

Showroom

Kanaaldijk 30
2741 PA Waddinxveen

Routebeschrijving via google maps

Bel voor meer info

(0182) 61 17 09

Of neem contact op via:
info@deboxspringspecialist.nl

© 2015  -  Alle rechten voorbehouden
Designed by: TinuX Design & KY