Tempur Matrassen Specialist en Premium Reseller

Per 1 april zijn wij Premium Reseller van Tempur geworden. Wij zijn hierdoor hierdoor het aanspreekpunt voor u in onze regio. De gehele collectie zult u dan ook bij ons vinden.

Nog een paar matrassen van tempur zijn nu in de uitverkoop wegens vernieuwing van onze tempur studio. Dan is Tempur dus betaalbaarder dan ooit! Kijk ook bij Aanbiedingen voor voorbeelden van de laatste maten. Ook hebben wij mooie complete tempur sets in de uitverkoop.

Nieuw: Tempur Zero G

Tempur Zero G bij boxspring specialist van der Horst

Ontdek TEMPUR Zero G en wordt opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Met deze verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.

 Voordelen

  • Eenvoudige draadloze afstandsbediening
  • Ontspannende massage
  • Traploze verstelmogelijkheden
  • Ruimtebesparende functie

Maatvoering

90 x 200 cm of 90 x 210

Tempur sensation DeLuxe

Misschien wel de beste Tempur matras ooit...  Kom naar onze showroom om u te verbazen over het ligcomfort van dit nieuwe matras, welke wereldwijd met veel enthousiasme ontvangen is.

Wij zijn specialist ook op het gebied van Tempur. De volledige Tempur collectie staat in het hart van zuid-holland. Dit wordt ook wel Tempur platinum dealer genoemd. U vindt dus bij ons o.a. alle Tempur kussens, Tempur matrassen, Tempur schotel bodems, Tempur bedden, Tempur reissets, Tempur slaapmaskers en/of Tempur afstandbedieningen. Wij doen altijd aan alle tempur korting akties mee.

Gratis tempur bed?

U leest het goed, bij aanschaf van een set verstelbare tempur bodems in combinatie met tempur matrassen, krijgt u een gratis tempur bed ombouw.
Zie de advertentie onderaan de pagina.

Tempur matrassen

De matrassen van Tempur zijn onderverdeeld in 3 collecties: Original, Sensation en Cloud.

 Tempur matras original de luxe 22 Tempur matras sensation de luxe 22  Tempur matras Cloud 25                                                                    

       TEMPUR matras Original de luxe 22                  TEMPUR matras Sensation de luxe 22                           TEMPUR Cloud matras 25

 

Tempur kussens

De kussens van Tempur hebben een anatomische vormgeving, zijn drukverlagend en zorgen voor een comfortabele en correcte ondersteuning van de nekwervels. Door de temperatuurgevoeligheid en de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal zal het kussen reageren op uw lichaamstemperatuur en lichaamsgewicht. Het zal zich vormen naar de natuurlijke vorm van uw hoofd en nek, zodat die perfect in lijn liggen met uw ruggengraat. De hoezen kunnen worden verwijderd en gewassen, zijn hypoallergeen en bestand tegen huismijt.

Binnenkort vind u meer over Tempur op onze website. Maar kom gerust naar onze toonzaal om het ligcomfort van Tempur te ervaren. Neem hier gerust de tijd voor.

Tempur prestige bed

Tempur kopen zuid holland

Waarom koopt u uw tempur bij ons? Heel simpel, wij geven 30 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij werken met eigen ervaren montage experts. Waddinxveen ligt heel centraal en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Gouda, Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Uiteraard zijn alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam komen.