Avek gratis topmatras boxspringspecialist

Avek Zomertopperactie

Avek Zomertopper actie bij boxspringspecialist van der Horst.

Van 1 augustus t/m 5 september 2022 kunt u bij ons profiteren van de Avek Zomertopper actie! Bij deze actie ontvangt u een gratis topmatras bij aankoop van een 2-persoons Avek boxspring. Geldt voor de volgende uitvoeringen: Boxspring 1927 elektrisch verstelbaar, Boxspring Fier, Boxspring Simmer en Boxspring Noflik.

Bij de vaste Boxspring 1927 ontvangt u een korting van 300 euro i.p.v. de gratis topmatras. De Zomertopperactie is niet van toepassing op actie Boxspring Ninety en Boxspring Sinne. Kom voor meer informatie en de actievoorwaarden naar onze winkel. Hier kunt u al deze modellen zien en proberen.

Avek is een zeer gerenommeerde fabrikant uit Friesland. Zij bestaan al sinds 1927. De naam betekend: Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. De boxsprings worden standaard geleverd met een kern van pocketveren, waarbij deze bij  de verschillende programma’s ook nog een comfort verschil bieden. Bij model Fier en Simmer is de boxspring voorzien van een extra ventilerende spiraalbodem. Deze zorgt ook voor een meer verend comfort.

Bekijk de Avek boxsprings Bezoek onze winkel
Avek Boxsprings uitproberen bij Deboxspringspecialist
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak