m line matrasactie

M line boxspring- en matrassenactie

Nú 25% KORTING op alle Green Motion, Cool Motion en Iconic matrassen!
&
15% KORTING op alle boxsprings!

  • Deze actie start op maandag 2 mei 2022 en eindigt op zondag 19 juni 2022

Vraag uw verkoper naar alle voorwaarden*

Actieproducten bekijken
Meer info M line
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper.

  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen

Maak een afspraak
m line boxspring actie

Goed slapen begint met de juiste techniek!

Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit.

M line Supreme boxspring

m line boxspring supreme

De M line Supreme voor de beste nachtrust

De M line Supreme boxspring heeft een 7-zones pocketvering. Deze sluit perfect aan op de opbouw van de M line matrassen. Samen zorgen ze voor intensieve drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Kies je voor de M line Supreme, dan kies je voor een optimale slaaphouding en dito nachtrust.

Kenmerken M line Supreme

De M line Supreme boxspring is vlak of elektrisch leverbaar voor een meerprijs van €750.- voor een één persoons en €1.500,- voor de twee persoons boxspring. De elektrische boxspring is bij de rug en bij de knie verstelbaar en gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening. De ingebouwde 3D anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Kies je design

Stel je eigen M line Supreme samen en creëer een slaapkamer waar jij je echt thuis voelt. Een ruimte die net zo uniek is als jij. Met jouw persoonlijke combinatie van levendige kleuren, stijlvolle hoofdborden en moderne poten. Iedere maat is beschikbaar in een breed pallet van stofgroepen en kleuren. Daarnaast heb je de keuze tussen meerdere soorten hoofdborden en potensets. Buiten de Cool Motion matrassen, kunt u nu ook kiezen voor een soft of firm gestoffeerd matras. Deze combineert u dan met een luxe Mline topmatras.

Dit is uw kans om een tijdloze boxspring met luxe uitstraling te kopen. Combineer het tijdloze frame met een robuust hoofdbord voor een eigentijdse uitstraling. Met stevige materialen en detail voor afwerking vormt hij de perfecte basis voor jouw nachtrust.

M line Elite boxspring

m line boxspring elite 2

Mline Boxspring Elite

Zelf de ideale partner ontwerpen voor een goede nachtrust doe je met de M line Elite boxspring. De M line Elite boxspring is uitgerust met een 7-zones pocketvering, die perfect aansluiten op de opbouw van de M line matrassen. Samen vormen ze het team waarin alles draait om intensieve drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Met de M line Elite creëer je een bron van rust en kalmte die we allemaal zo goed kunnen gebruiken.
Kenmerken M line Elite
De M line Elite boxspring is ook vlak of elektrisch leverbaar voor meerprijs van €750.- voor een 1-persoons boxspring en €1.500,- voor een 2-persoons boxspring. De elektrische boxspring is bij de rug en bij de knie verstelbaar en gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde 3D anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Kies je design

Met de M line elite ontwerp je zelf de ideale partner voor een goede nachtrust. De stijlvolle en tijdloze toevoeging aan ieder interieur dankzij de ruime keuzes uit hoofdborden, sierlijke poten, duurzame stoffen en sfeervolle kleuren. Voor een nog luxere uitstraling kan er ook gekozen worden voor gestoffeerde matrassen; deze zijn verkrijgbaar in een soft en firm variant die gecombineerd kunnen worden met een M line topper. Wat je smaak ook is, er is altijd een M line boxspring beschikbaar voor je smaak en inrichting.

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De M line Elite bewijst dat een slank design wel degelijk topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt. De M line Elite staat voor elegantie. De stijlvolle combinatie van luxe en comfort zorgt voor een tijdloos ontwerp en een weldadige nachtrust.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak