Silvana Rockbox Actie

Ontvang een gratis Fresh ’n Rebel Rockbox bij aankoop van 2 Sylvana Support kussens

En dat is niet alles! Je kunt ook nog je aankoopbedrag terug winnen! Achterop de Rockbox zit een QR code die u kunt scannen om kans te maken op:

3x je aankoopbedrag terug

De winnaar wint het aankoopbedrag terug van de Silvana producten die hij/zij gekocht heeft met de Rockbox XS actie. Elke maand van de actie geven we deze prijs eenmaal weg, dat betekent dat er in totaal drie winnaars zijn van deze hoofdprijs.

30x Silvana molton sloop

Verder verloten wij onder de deelnemers maandelijks 10 Silvana molton slopen. Met een molton sloop hou jij je kussen langer fris en gaat het langer mee.

Hoe werkt het?

Elke maand van de Silvana Rockbox actie wordt willekeurig één winnaar geselecteerd voor de hoofdprijs en tien voor de extra prijs, een Silvana molton sloop. De winnaars maken wij bekend op onze Facebook pagina en zij krijgen uiteraard persoonlijk bericht.

De voorwaarden in het kort

  • Maximaal één keer deelname per persoon; dubbele inzendingen worden verwijderd
  • Enkel geldig op aankopen gedaan in de actieperiode (1 oktober t/m 31 december 2020) bij een aan de actie deelnemende Silvana dealer. Aankopen gedaan ná 31 december 2020 zijn uitgesloten van de actie. Hierbij wordt gekeken naar de factuurdatum op jouw aankoopbewijs.
  • Alleen van toepassing op de Silvana Support®, Silvana Support® Royale en Silvana Comfort kussens en de Silvana Royale Colortemp® dekbedden
  • Om in aanmerking te komen voor de prijs dient de winnaar het aankoopbewijs te verstrekken aan Silvana
  • Silvana vergoedt uitsluitend het bedrag van de deelnemende en eerder genoemde Silvana artikelen die op het aankoopbewijs staan. Overige artikelen zijn uitgesloten van deze winactie. Je wint dus het bedrag dat jij hebt uitgegeven aan één of twee van de genoemde Silvana kussens of aan één Silvana Royale Colortemp dekbed.
  • De inschrijving sluit 10 januari 2021. De aankoop dient wel uiterlijk 31 december 2020 gedaan te zijn.
  • De uitgebreide actievoorwaarden vind je hier.