Afvoeren oud bed

Gemak dient de mens, wij begrijpen dat als geen ander. Vandaar dat wij tegenwoordig ook de volgende dienst aanbieden.

Boxspringspecialist van der Horst kan vanaf nu ook uw oude bed afvoeren. Op het moment dat wij uw nieuwe slaapsysteem of boxspring komen leveren, dan kan uw oude matras of bed direct afgevoerd worden. Wij hanteren al de scherpste prijzen van Nederland. Omdat wij ook de beste service willen verlenen, bieden wij u dit tegen kostprijs aan. Voorbeelden van de eventuele kosten:

  • Afvoeren van een 1 persoons matras: € 15,–
  • Afvoeren van een 2 persoons matras: € 30,–
  • Afvoeren van een vlakke lattenbodem of spiraal: € 15,–
  • Afvoeren van een verstelbare bodem: € 30,–
  • Afvoeren van een bedombouw: € 30,–

Op deze manier heeft u geen zorgen op het moment dat uw nieuwe slaapsysteem geleverd wordt. Volledig zonder zorgen uw bed laten bezorgen dus.

Voordelig en nauwkeurig uw oude bed afvoeren

U begrijpt dat indien u alles zelf afvoert dit voor u voordeliger is. Maar hoe fijn is het als u zelf niet in de mogelijkheid bent omdat u te weinig tijd heeft, of de kracht of het vervoer niet heeft, dat wij dit voor u uit handen nemen. Onze ervaren monteurs demonteren uw oude slaapsysteem en voeren deze af. Vervolgens wordt uw nieuwe matras of boxspring netjes neergezet. Het enige wat u nog hoeft te doen is het bed opmaken en vervolgens te gaan genieten van uw nieuwe slaapsysteem. Kom dus gerust naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Gratis parkeren op eigen terrein.

Uiteraard bieden wij u ook nog steeds de slaapgarantie aan, terwijl u bij ons ook nog verzekerd bent dat u echt iets nieuws koopt. Ook maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld een matraslengte van 190 cm.

Fijn zou het zijn als u vooraf een foto van de oude slaapkamer kunt maken, zodat het makkelijker in te schatten is hoeveel er afgevoerd moet worden.

Milieu vriendelijk bed

Als wij het bed voor u afvoeren, dan wordt dit volledig milieu vriendelijk gedaan. Matrassen gaan momenteel bijvoorbeeld naar Retour matras, waar deze 100% gerecycled wordt. Bijvoorbeeld worden ook alle metalen vooraf al zoveel mogelijk gescheiden. Hiermee zorgt u ervoor dat niet alleen u gezond kunt slapen, maar dat ook uw nageslacht een goede en gezonde nachtrust kan hebben.

bed-bezorgen-met-uitleg
leon-advies-boxspringspecialist
Maak een online afspraak
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak