Bedden

Bedden in alle soorten en maten

Vele redenen zijn er waarom ook in alle betere hotels alleen nog maar boxsprings staan i.p.v. houten bedden. Dit heeft o.a. te maken met gebruiksgemak, ventilatie en hygiëne. Toch kunt u bij ons ook nog steeds houten en gestoffeerde bedden bestellen. De houten bedden zijn in lak en/of houtkleuren. Wij kunnen deze bijvoorbeeld samen stellen van Nolte. Hiervan hebben we veel kasten en nachtkastjes staan. Ook staan er bij ons moderne en klassieke senioren bedden en ledikanten. Heeft u al een bed, maar zoekt u een lattenbodem, schotelbodem, spiraal of inzet boxspring hiervoor dan vindt u hier ook een uitgebreide keuze met bodems van goede kwaliteit vanaf 79,–. Door de grote matrassencollectie kunt u ook altijd het matras vinden die het beste bij u en uw budget past.

Al onze bedden kunnen ook op 210 lengte geleverd worden. In meerdere gevallen is zelfs 220 lengte mogelijk. Meer ruimte om te bewegen in uw bed is uitermate comfortabel.

In onze showroom (ruim 1.500 m2) kunt u dus op uw gemak kijken of u liever een traditioneel bed of een boxspring wilt. Laat u dan ook gerust de verschillen in gebruik, gemak en comfort uitleggen. Onze winkel is makkelijk bereikbaar, ligt direct naast de Coenecoopbrug langs de N207 tussen Waddinxveen en Gouda. U kunt gratis parkeren en indien nodig voor u  hebben we een grote kinderhoek met glijbaan en trampoline voor de kleintjes. Hierdoor heeft u rustig de tijd om het bed van uw dromen uit te zoeken. Wegens collectie wijzigingen hebben wij ook een aantal modellen in de uitverkoop staan. Kom dus snel langs en vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u ook op uw bed slapen als een vorst, kom dan snel naar Boxspringspecialist van der Horst.

Shop bedden
leon-advies-boxspringspecialist
Maak een online afspraak
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak