Boxspring

Een boxspring kopen doe je niet zomaar even. Het is een grote aankoop en je wilt er zeker van zijn dat je een goede keuze maakt. Dat kun je doen door online alvast een kijkje te nemen. In onze webwinkel vind je een enorme collectie boxsprings.
Maar wij begrijpen als geen ander dat je wat hulp en goed advies kunt gebruiken. Want welke afmeting is voor jou het best? En wordt het een vlakke of een verstelbare boxspring? Zoveel merken en zoveel mogelijkheden…
Daarom ben je van harte welkom bij de grootste boxspringspecialist van de randstad. Hier kun je proefliggen op meer dan 120 matrassen en helpen wij je graag om de juiste keuze te maken.
Van verschillende merken boxspring hebben we een speciale actie tegen een aantrekkelijke prijs. Of bekijk onze goedkopere collectie Milano Boxsprings. Deze boxsprings hebben een prachtige bodem met Bonell veren. Een heel mooi bed, voor een nog mooiere prijs.
Kom shoppen bij Boxspringspecialist van der Horst in Waddinxveen bij Gouda!

Gevarieerd aanbod

In onze showroom staan veel verschillende merken boxsprings. En ieder merk heeft ook weer een aantal variaties. Zo hebben wij van het merk Velda elektrische boxspring aanbiedingen, maar Veldeman Bedding uit België heeft ook een vlakke uitvoering.
Sinds 2008 verkopen wij het Friese merk Avek. Van dit mooie merk hebben wij vijf slaapsystemen staan. Dat zijn de Noflik, de Ninety, Fier, Simmer en het jubileummodel 1927.
Ook van het luxe merk Sleepeezee hebben wij altijd aanbiedingen.
Hierdoor kun je altijd kiezen uit de beste merken voor de beste prijs. Onze ervaren slaapadviseurs helpen je graag om de verschillende boxsprings met elkaar te vergelijken en zo jouw ideale slaapsysteem te vinden.

Boxspring afmetingen 

Een boxspring kopen betekent automatisch dat je een heleboel keuzes moet maken. Het merk, het matras, de materialen. Maar daarna mag je je ook nog buigen over de verschillende boxspringmaten. Want er zijn tegenwoordig nogal wat mogelijkheden! Kies je voor de maat waar je nu op slaapt, of ga je voor een grotere maat boxspring? Een standaard eenpersoons boxspring is 90×200 cm. Als je een tweepersoonsbed zoekt is de standaardafmeting van een boxspring 140×200 cm. Maar een boxspring van 160×200 cm is ook al heel gebruikelijk. Daarnaast moet je rekening houden met de hoogte van de boxspring. De dikte van het matras heeft daar natuurlijk invloed op. Het is goed om daarbij stil te staan als je deze keuzes gaat maken.

Lees verder

Boxspring – Treca Paris

Ben je op zoek naar de allermooiste boxspring ter wereld? Dan wil je de bedden van Treca de Paris zeker zien. Dit is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap. Van generatie op generatie doorgegeven. Daarbij staat de klant altijd centraal. Want een Treca bed wordt op maat gemaakt. Jij kiest voor de mate van comfort, de uitstraling en de bekleding.
Treca maakt bedden die gestoeld zijn op hun ambachtelijke knowhow. Dit levert een gegarandeerd en uitzonderlijk comfort gedurende vele jaren op. Want Treca gebruikt alleen edele materialen. Met Frans vakmanschap worden alle afwerkingen met de hand gestikt. Naast boxsprings, zijn ook de matrassen van Treca van bijzondere topkwaliteit.

24/7 Treca aktie model

Like is het model van Treca Paris dat altijd in de aanbieding is. Deze complete boxspring met een afmeting van 160×200 cm koop je al vanaf €5.045,-
Ook bij dit model kun je nog steeds uit zeer veel luxe stoffen kiezen. Er zijn meerdere hardheden beschikbaar en door de volant lijkt het bed optisch uit één stuk. Het is de top in design en comfort.
Kom heerlijk proefliggen in onze showroom. Maar pas op: voor je het weet val je in slaap!

Boxspring – Tempur

TEMPUR® materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke schuimmateriaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor je je helemaal gewichtloos voelt.
Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al hun matrassen en hoofdkussens. Het zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation. Door de unieke open-celstructuur absorbeert het materiaal bewegingen van je partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van je lichaam.
Het complete assortiment matrassen en hoofdkussens heeft deze bijzondere eigenschappen. Of je nu kiest voor zachter, steviger, eenvoudig draaien of een koel gevoel: Tempur presteert iedere nacht opnieuw. Tempur wordt in Nederland als nummer 1 gewaardeerd als het gaat om klanttevredenheid.
Op dit moment wordt Tempur in meer dan 90 landen verkocht. Het is de snelst groeiende en grootste matrassenfabriek ter wereld. Omdat boxsprings ongekend populair blijven, heeft Tempur deze ook opgenomen in de collectie. Een Tempur matras kun je nu combineren met de Zero G bodem of je kunt kiezen voor het complete North slaapsysteem.

Shop Tempur boxsprings

Boxspring – Beka

BEKA®, DE BESTE PLEK TER WERELD.
Ken je dat gevoel dat je ervaart al je je neervlijt in pure luxe en comfort? Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt? Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt? Dat gevoel wil Beka® jou geven.
Sinds 1935 creëert Beka daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. Een unieke plaats waar je je bron hervindt, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, wegdroomt en… geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijke nieuwe dag.
Die plaats is jouw Beka bed. De beste plek ter wereld.
Beka bedden is een onderdeel van de beursgenoteerde Recticel Groep. Zij maken exclusief gebruik van het unieke Geltex materiaal als afdekking van de matrassen en topmatrassen. Geltex is uniek in vorm, vastheid en ventilatie.
Tijdens het slapen verander je tot 80 keer van houding. Als je matras een te hoge druk uitoefent op je lichaam, word je vaak wakker. Het nieuwe GELTEX®-schuim zorgt voor een speciaal druk verlagend oppervlak, dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van het lichaam.
Beka is al 20 jaar hofleverancier. Een bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. En dat is niet voor niets. Beka streeft perfectie na in elk aspect van de onderneming. It’s a way of life!

Boxspring Kopen?

Als u van plan bent een boxspring te gaan kopen, moet u rekening houden met veel keuzes. Bijvoorbeeld: instaphoogte, ventilatie mogelijkheden, uw lichaamsgewicht, uw transpiratie, uw slaapligging (bijvoorbeeld voornamelijk buik, rug), onderhoud aan de boxspring. Maar ook is er keuze uit vele verschillende merken boxspring (onder andere Avek, Velda, Beka, Treca, Tempur, Mline). Tevens is er nog keuze uit vlak of verstelbaar. Ook zijn er nog vele maten boxsprings. Wij geven u uitgebreide tips waar u op dient te letten voor u tot aankoop overgaat. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van maat adviezen op maat aan onze klanten. Het is belangrijk dat het bed ook echt past bij de wensen van u als klant. Dit is een uitgebreid oriënterings- en koop proces. Want een nieuw bed koop je niet heel vaak en moet echt op maat zijn.
Meer informatie over Boxspring kopen

Boxspring Kopen tip: kom naar Waddinxveen!

Wilt u een boxspring kopen? Begin dan bij ons, de Boxspringspecialist.nl in Waddinxveen. Wij hebben het grootste assortiment met bekende merken boxsprings. Tevens helpen we u bij het maken van een goede keuze, zodat u zeker weet dat u altijd de beste boxspring naar uw wensen koopt. Bedenk vooral eerst waar u behoefte aan heeft of wat uw wensen zijn. Vindt u bij een bijvoorbeeld ventilatie of ondersteuning belangrijk? Of de instaphoogte? Zomaar een paar voorbeelden waarbij we u van goede tips kunnen voorzien bij uw aankoop.
Belangrijk is dat uw nieuwe slaapcombinatie op elkaar is afgestemd. Volop keuze en te vergelijken dus. U begrijpt dat bij het kopen uw wensen voorop staan. U wilt uw nieuwe bed vergelijken. Onze ervaren slaapspecialisten kunnen u hierbij helpen. Kan niet bestaat niet. Stel al uw vragen en verwacht altijd een eerlijk antwoord. Precies tussen Waddinxveen en Gouda kunt u dus uw ideale boxspring kopen, ongeacht prijs en/of kwaliteit. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.
Wilt u vooraf nog meer lezen, dat kan via onze speciale pagina ‘Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring‘, of kom direct naar onze showroom in Waddinxveen.

Boxspring – Simmons

Simmons boxsprings zijn bedden van hoge kwaliteit en afwerking. Toch zijn ze opvallend scherp geprijsd. In Nederland leveren we de Hotel Boxspring Collectie. De boxspring zelf wordt uitgevoerd met een minipocketvering systeem. Hierdoor kunt u zich makkelijker draaien terwijl u slaapt.
Het is een van oorsprong Amerikaanse merk. Sinds 1929 wordt de Europese collectie in Frankrijk gemaakt. Zij passen traditionele werkwijzen toe en werken vanuit de werkplaatsen in Saint-Amand-Les-Eaux en Bar sur Aube in Frankrijk.

Materialen en productieprocessen worden hier constant onderworpen aan strenge en voortdurende controles. Dit geldt voor de matrassen en de boxsprings. Deze luxe matrassen hoeven niet verlijmd te worden. De vering is over de hele breedte van de matras hetzelfde.

Lees meer

Boxspring – Sleepeezee

Sleepeezee boxspring bedden worden met de hand gemaakt door Britse ambachtslieden. Dit gebeurt allemaal in de fabriek in Rochester, Kent. Sinds 1924 maken ze innovatieve ontwerpen, maar met natuurlijke materialen. De grenzen van slaap technologie wordt hierdoor verlegd.  Als u de hoogste verwachtingen heeft, dan bent u hier bij het juiste merk beland. De zeer ruime collectie heeft bijvoorbeeld 10 verschillende hoofdborden waar u uit kunt kiezen.

Natuurlijk slapen gebeurt dan ook op natuurlijke materialen. Meerdere lagen van Brits Wol wordt gebruikt om het hele jaar door een ideale slaap temperatuur te waarborgen. Dit gecombineerd met ontelbaar veel pocketveren. De matrassen worden met de hand genopt en bieden een gelijke vering over de hele breedte van de matras.

Qest

De matrassen hebben het unieke Qest logo: Queen Elisabeth Scolarship Trust.  Britse kwaliteit herkent u hieraan of zoals zij zeggen: QEST is dedicated to excellence in British craftsmanship through investing in talent, supporting education, sustaining skills and promoting excellence. Ook hebben ze een “Royal warrant”. Deze is ondertekend door de Prince op Wales. Slapen als een vorst dus.

Lees meer

Treca Paris

Boxspring Kopen? Wij hebben elk bekend merk Boxsprings
Meer info

Simmons

Boxspring Kopen? Wij hebben elk bekend merk Boxsprings
Meer info

Sleepeezee

Boxspring Kopen? Wij hebben elk bekend merk Boxsprings
Meer info
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak