Boxspring

Ineens weet u het: u wilt een boxspring kopen. Dus gaat u naar de grootste boxspringspecialist van de randstad met meer dan 120 ligplekken. Hier vindt u een enorme diversiteit aan boxsprings. Kiest u dan voor een vlakke of een verstelbare boxspring? Welke maat moet uw nieuwe bed worden? Het makkelijkste voor u is om naar onze showroom te komen. Vele merken luxe boxsprings met veel mogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd de juiste keuze kunt maken. Van verschillende merken hebben wij ook een speciale aktie boxspring of een jubileum boxspring. Wel een echt merk product maar voor een scherpere prijs en met het beste advies.

Ook is er een goedkopere collectie genaamd Milano. Deze mooie bodems hebben een kern met Bonell veren. Prijs is hier belangrijk, zonder concessies aan het uiterlijk te doen. Kom dus snel Waddinxveen! (direct naast Gouda)

Gevarieerd aanbod

Vele boxspring merken staan uitgebreid in vele variaties in de showroom. Boxspring aanbiedingen in een vlakke uitvoering en elektrische boxspring aanbiedingen hebben wij van bijvoorbeeld Velda van Veldeman Bedding uit België. Sinds 2008 werken wij ook met het Friese merk Avek. Van deze fabriek hebben wij 5 verschillende slaap systemen staan, waaronder de  Noflik , de Ninety , Fier, Simmer en het jubileum model 1927. Hierdoor heeft u keuze uit de beste merken voor de beste prijs. Vergelijk samen met onze opgeleide en ervaren slaap adviseurs om uw ideale slaap systeem te vinden. Zelfs bij het natuurlijk slapen systeem van Sleepeezee zijn er aanbiedingen.

Boxspring – Treca Paris

U zoekt de beste en mooiste boxspring ter wereld. Dan zoekt u Treca de Paris. Dit is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap. Van generatie op generatie wordt het doorgegeven. Alle aandacht voor u als klant zorgt er voor dat iedereen zich bijzonder voelt.
Deze onderscheidende aanpak op maat zorgt voor een persoonlijke band met alle consumenten. Treca is Frans vakmanschap voor uw nachtrust. Kies elk comfort, uitstraling en bekleding.

Treca produceert met respect voor hun ambachtelijke knowhow. Gegarandeerd een uitzonderlijk comfort gedurende vele jaren. Alleen edele materialen worden gebruikt. De mooiste met de hand gestikte afwerkingen en het Franse vakmanschap garanderen de kwaliteit van de producten van Treca. Hun matrassen behoren ook echt tot de top, van wat er te koop is.

24/7 Treca aktie model

Treca Paris heeft de set Like. Hier heeft u al een echter Treca compleet voor 5.045,– (maat 160×200)

Boxspring – Tempur

TEMPUR® materiaal is in 1970 ontwikkeld door de NASA om de astronauten te ondersteunen tijdens de lancering. Het unieke materiaal verdeelt de druk en het gewicht gelijkmatig, waardoor u zich helemaal gewichtloos voelt.

Vandaag de dag is het TEMPUR® materiaal nog steeds de basis voor al hun matrassen en hoofdkussens. Deze matrassen zijn nog steeds de enige matrassen die erkend worden door de NASA en gecertificeerd zijn door de Space Foundation. Vanwege de blijvende groei in populariteit van boxsprings heeft ook Tempur zijn collectie hiermee uitgebreid. Nu kunt u Uw Tempur matras bijvoorbeeld combineren met de Zero G bodem of u kiest gelijk voor het North slaapsysteem.

Door de unieke open-celstructuur absorbeert het materiaal bewegingen van uw partner en het verlicht de druk op belangrijke zones van uw lichaam op een manier dat dit materiaal zo uniek maakt.

Dit complete assortiment matrassen en hoofdkussens bevat uniek materiaal met unieke kenmerken. Dus wat uw voorkeur ook heeft – zachter, steviger, eenvoudiger draaien of een koeler gevoel. Het materiaal zal iedere nacht weer optimaal presteren. Op dit moment wordt Tempur in meer dan 90 landen verkocht. Hierdoor blijft dit de snelstgroeiende en de grootste matras fabriek ter wereld.

Wanneer u eenmaal op een TEMPUR® matras en kussen geslapen heeft, realiseert u zich: geen matras slaapt zoals TEMPUR®. Daarom wordt TEMPUR® als nummer 1 gewaardeerd in klanttevreden-
heid in Nederland.

Shop Tempur boxsprings

Boxspring – Beka

BEKA®, DE BESTE PLEK TER WERELD.
Ken je dat gevoel dat je ervaart als je je neervlijt in pure luxe en deugddoend comfort?
Die zalige ervaring dat je weer helemaal jezelf wordt?
Die unieke gewaarwording dat de dag van je afglijdt?
Dat gevoel wil Beka® je schenken.

Al sinds 1935 creëren ze bij Beka® daarom voor elke klant een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort. Een unieke plaats waar je herbront, nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en … geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar je ’s ochtends met plezier je ogen opent, klaar voor een wonderlijk nieuwe dag.

Die plaats is jouw Beka® bed. De beste plek ter wereld.

Beka bedden is een onderdeel van de beurs genoteerde Recticel groep. Zij maken exclusief gebruik van het unieke Geltex materiaal als afdekking van de matrassen en/of topmatrassen. Geltex is uniek in vorm vastheid en ventilatie.

Reeds 20 jaar is Beka trots hofleverancier. Een bewijs van vertrouwen in de kwaliteit van hun producten. En niet voor niets, want zij streven perfectie na in elk aspect van onze onderneming. A way of life! Tijdens het slapen veranderen we tot 80 keer van lichaamshouding. Als je matras een te hoge druk uitoefent op je lichaam, word je vaak wakker. Het nieuwe GELTEX®-schuim zorgt voor een speciaal druk verlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van het lichaam.

Boxspring Kopen?

Als u van plan bent een boxspring te gaan kopen, moet u rekening houden met veel keuzes. Bijvoorbeeld: instaphoogte, ventilatie mogelijkheden, uw lichaamsgewicht, uw transpiratie, uw slaapligging (bijvoorbeeld voornamelijk buik, rug), onderhoud aan de boxspring. Maar ook is er keuze uit vele verschillende merken boxspring (onder andere Avek, Velda, Beka, Treca, Tempur, Mline). Tevens is er nog keuze uit vlak of verstelbaar. Ook zijn er nog vele maten boxsprings. Wij geven u uitgebreide tips waar u op dient te letten als u een boxspring gaat kopen. Wij hebben jarenlange ervaring in het geven van op-maat adviezen aan onze klanten. Het is belangrijk dat een boxspring ook echt past bij de wensen van onze klanten. Dit is een uitgebreid oriënterings- en koop proces. Want een nieuw bed koop je niet heel vaak en moet echt op maat zijn.
Meer informatie over ‘Boxspring kopen

Boxspring Kopen tip: kom naar Waddinxveen!

Wilt u een boxspring kopen? Begin dan bij ons, de Boxspringspecialist.nl in Waddinxveen. Wij hebben het grootste assortiment met bekende merken boxsprings. Tevens helpen we u bij het maken van een goede keuze, zodat u zeker weet dat u altijd de beste boxspring naar uw wensen koopt. Bedenk vooral eerst waar u behoefte aan heeft of wat uw wensen zijn. Vindt u bij een boxspring bijvoorbeeld ventilatie of ondersteuning belangrijk? Of de instaphoogte? Zomaar een paar voorbeelden waarbij we u van goede tips kunnen voorzien bij uw aankoop.
Belangrijk is dat uw slaapcombinatie op elkaar is afgestemd. Volop keuze en te vergelijken dus. U begrijpt dat bij het kopen van een boxspring uw wensen voorop staan. U wilt uw nieuwe bed vergelijken. Onze ervaren slaapspecialisten kunnen u hierbij helpen. Kan niet bestaat niet. Stel al uw vragen en verwacht altijd een eerlijk antwoord. Precies tussen Waddinxveen en Gouda kunt u dus uw ideale boxspring kopen, ongeacht prijs en/of kwaliteit. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.
Wilt u vooraf nog meer lezen, dat kan via onze speciale pagina ‘Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring‘, of kom direct naar onze showroom in Waddinxveen.

Treca Paris

Meer info
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak