Auping boxsprings

De Auping Boxsprings in onze showroom worden allemaal opnieuw vernieuwd. Kom dus snel naar de winkel en pak uw voordeel. 

Het bed Auronde van Auping is het meest verkochte bed van Nederland. Auping is de bekendste bedden fabriek van Nederland. Deze bedden, spiralen, boxsprings en matrassen worden allemaal nog echt in Nederland gemaakt. Als u een complete nieuwe Auping Auronde koopt. Of u nu de Auronde 1500 deelbaar zoekt, of de  Auronde 2000 in een hoge uitvoering, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs. U bent dus verzekerd van een correcte afhandeling. Deze montage doen wij gratis voor u.

Daarnaast krijgt u bij ons ook nog eens 90 dagen slaapgarantie. Bij ons kunt u het slaapcomfort van Auping direct vergelijken met andere merkmatrassen, waardoor u heel goed de unieke ondersteuning van deze fabriek kunt ervaren. Elke nacht bent u weer klaar voor een energieke dag. Kom dus  snel naar onze winkel en vraag naar wat wij voor u kunnen doen.Het kan elke dag beter:
Duurzaam, betekenisvol en bewust, Auping neemt echt hun verantwoordelijkheid. Ook in de toekomst willen ze met een gerust hart kunnen slapen. Er wordt in Deventer geïnvesteerd in fundamentele duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht.

Shop Auping Boxsprings

Auping Boxsprings

Van Auping hebben wij een uitgebreide collectie boxsprings staan, waarbij duidelijk wordt dat design en ligcomfort uitstekend samen gaan. Auping heeft 2 belangrijke boxspring collectie modellen, namelijk de “Original” en de “Criade” boxsprings. Deze zijn qua ligcomfort exact gelijk. Wel hebben ze een totaal ander uiterlijk. De Auping Original boxspring staat op losse poten, welke naar binnen onder het bed staan. Hierdoor ontstaat een zwevend uiterlijk, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Bij de Auping Criade boxspring vind u een metalen onder frame waar de boxspring op komt te liggen. Dit frame kan in meerdere kleuren geleverd worden. Beide boxspring modellen kunnen met witte Auping matrassen of met gestoffeerde matrassen en topmatrassen gecombineerd worden. Dit bekende Nederlandse bedden merk kunt u perfect testen, zodat u het op comfort en uiterlijk kunt  bekijken en ervaren.

Als echte boxspring specialist kunnen deze Boxsprings natuurlijk niet ontbreken.
Auping heeft een unieke collectie boxsprings met een spiraalbodem als onder frame. Dit is de reden dat dit de best ventilerende boxsprings ter wereld zijn. U heeft de keuze uit 2 verschillende soorten boxspring modellen:

  • Original, een boxspring met Pocketvering met een zwevend uiterlijk.
  • Criade, een boxspring met een Pocketvering met een design uiterlijk.

Beide type boxsprings staan in onze showroom in vlakke en verstelbare uitvoering. Uitgevoerd met verschillende soorten matrassen en verschillende hardheden.

Auping Criade boxsprings

Je kunt de Criade geheel samenstellen zoals jij dat wilt, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Te beginnen bij het frame, de basis van de Criade, deze geeft vorm aan het geheel. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof van de box.

De Criade boxsprings kunnen geleverd worden in een vlakke uitvoering, maar ook verstelbaar. U heeft dan de keuze uit 1, 2 of 3 motoren per boxspring. Indien u voor een verstelbare Criade boxspring kiest, dan is de bediening draadloos met een RF bediening.

Tevens kun je de Criade uitbreiden met een hoofd- en voetbord, deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl – van design tot klassiek. De geselecteerde stoffen die beschikbaar zijn voor de Criade zijn allen slijtvast en kleurecht.

Spiraal van Auping

Auping is de uitvinder van de spiraal bodem. De best ventilerende bodem die bestaat.
Deze is leverbaar is vele soorten en maten. Kom gerust naar onze toonzaal om alle mogelijkheden te zien en te bespreken.

Auping Criade Cushion

Auping Criade Square

Auping Criade Bend

Auping Criade Match

Auping Criade Plain

Auping Criade Curl

Contact
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
Maak een afspraak