Avek Ninety: de succesvolle boxspring

Avek bestaat al meer dan 90 jaar en om die reden hebben we de Ninety boxspring ontwikkeld. De Ninety boxspring is een zeer comfortabele en complete boxspring met een extra royale topmatras voorzien van zonering. Bij aankoop van een Ninety boxspringset krijgt u bovendien een fraaie set LED achterwandlampjes en LED uitstapverlichting cadeau. Het totale voordeel op de Ninety bedraagt ruim 500 euro. De Ninety blijft wegens succes voorlopig volop leverbaar!

Ruim € 500 voordeel op de Ninety, je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.495 euro! Test ‘m nu bij ons in de showroom.

De pootjes kunt u kiezen in rond of vierkant. Dankzij het zwevende effect van de boxspring krijgt u een ruimtelijk effect in de slaapkamer. Ook verwijdert u het risico om uw tenen te stoten.

Avek Ninety - De Boxspringspecialist
Avek Ninety - De Boxspringspecialist

Goede boxspring test

Een goede boxspring test kunt u het beste zelf bij ons doen. Ieder lichaam is tenslotte verschillend, hierdoor uw wensen en eisenpakket dus ook. Ervaren slaapspecialisten kunnen u helpen bij het bepalen welk bed en uitvoering het beste bij u en uw wensen past. Wij hebben de matras van de Ninety boxspring in 2 verschillende hardheden staan, waardoor u altijd uw ideale ligcomfort kunt testen. Ook kunt u bij ons de HR topmatras en de Innerzone latex topmatras proberen.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak