Avek Ninety: Beste uit de Test Consumentenbond 2021, 2022 en 2023

Boxspring Ninety komt weer als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond (2021, 2022 en 2023)! Want de Ninety ligt beter dan andere geteste boxsprings, en scoort zeer hoog op levensduur. Boxspring Ninety is beschikbaar in een aantrekkelijke set aanbieding met vele extra’s zoals gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. En natuurlijk met de exclusieve Ninety achterwand. Een voordeel van maar liefs € 510,-. Er is al een complete 2-persoons Boxspring Ninety vanaf € 2.995,-.

Consumentenbond 2023: Beste boxspring
Boxspring Ninety eigenschappen
avek ninety winnaar consumentenbond test

Avek Ninety: de succesvolle boxspring

Avek bestaat al meer dan 95 jaar en om die reden hebben we de Ninety boxspring ontwikkeld. De Ninety boxspring is een zeer comfortabele en complete boxspring met een extra royale topmatras voorzien van zonering. Bij aankoop van een Ninety boxspringset krijgt u bovendien een fraaie set LED achterwandlampjes en LED uitstapverlichting cadeau. Het totale voordeel op de Ninety bedraagt ruim 500 euro. De Ninety blijft wegens succes voorlopig volop leverbaar!

Nu € 510 voordeel op de Ninety, je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.995 euro! Test ‘m nu bij ons in de showroom. Dit in de breedte maten: 140/160 en 180 breed. Lengte 200/210 of 220 mogelijk tegen meerprijs.

De pootjes kunt u kiezen in rond of vierkant. Dankzij het zwevende effect van de boxspring krijgt u een ruimtelijk effect in de slaapkamer. Ook verwijdert u het risico om uw tenen te stoten.

Avek Ninety Boxspring Hoek Poot
Avek Ninety Afstandsbediening
Avek Ninety Boxspring Nachtverlichting

Goede boxspring test

Een goede boxspring test kunt u het beste zelf bij ons doen. Ieder lichaam is tenslotte verschillend, hierdoor uw wensen en eisenpakket dus ook. Ervaren slaapspecialisten kunnen u helpen bij het bepalen welk bed en uitvoering het beste bij u en uw wensen past. Wij hebben de matras van de Ninety boxspring in 2 verschillende hardheden staan, waardoor u altijd uw ideale ligcomfort kunt testen. Ook kunt u bij ons de HR topmatras en de Innerzone latex topmatras proberen.

leon-advies-boxspringspecialist

Boxspring Ninety eigenschappen

Omschrijving Boxspring Ninety
Totale bedhoogte in cm ca. 64 (vast), 66 (verstelbaar)
Vering in de box Pocketvering, 5 comfortzones
Boxhoogte incl. pootjes ca. 36 (vast), 38 (verstelbaar)
Matrashoogte in cm ca. 18
Matraskern Pocketvering, 5 zones
Aantal slags pocketvering 6
Bandstaal rondom kern nee
Thermish gehard ja
Afdekking matras std. OptiFoam HR koudschuim
Comfort matras standaard, stevig, X-stevig
Topperhoogte in cm ca. 10
Topperkern standaard OptiFoam HR, met schouderzones
Topperkern optioneel Innerzone latex, met schouderzones
Matras/topperhoes afritsbaar ja
Uitvoeringen vast en elektrisch verstelbaar
Bijzonderheden Jubileumboxspring met vele extra’s