Noflik boxspring van Avek.

Zoals het Friese woord al zegt.

ZOMERAKTIE: GRATIS TOPMATRAS BIJ AANKOOP VAN EEN NOFLIK SET. (loopt tot 31 augustus)

Noflik boxsprings zorgen voor een aangename nachtrust, waardoor je prettig zult slapen. Het Friese woord Noflik zegt dit al. Gebaseerd op de schoonheid en de rust van het Friese land. In deze luxe boxspring geniet je van een weldadige nachtrust. Ontworpen door Hans Daalder en uit te voeren met stoffen van De Ploeg. Exclusief design boxsprings dus met de mooiste stoffen voor normale prijzen. Leverbaar als vlakke boxspring en als elektrisch verstelbare boxspring, dus u bepaalt hoe luxe uw bed nu voor u wordt. Warm in de winter en koel in de zomer, dankzij de zeer hoogwaardige materialen die gebruikt worden.

Maak een online afspraak

Verkrijgbaar in drie varianten:

Avek Boxspring 1927 Uitproberen? Kom langs in Waddinxveen

Een plek om te ontspannen.

Noflik is een Fries woord en betekent aangenaam, oftewel prettig ligcomfort. En dat is precies wat een Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ’s nachts geniet van een goede nachtrust. Soepele materialen gecombineerd met luxe 7 -slags pocketveren welke thermisch gehard worden en met bandstaal rondom vastgemaakt worden. Bij een Noflik boxspring bent u hierdoor verzekert van een hoge kwaliteit in comfort, maar ook in levensduur. U zult beter slapen en fitter aan de dag kunnen beginnen.

Schoonheid van het Friese land.

Ontwerper Hans Daalder liet zich voor het Noflik boxspring programma inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat zie je terug in een heldere, pure vormgeving met subtiele details en het gebruik van hoogwaardige materialen. Ervaar de luxe van een Avek Noflik boxspring zelf door te gaan proefliggen bij boxspringspecialist van der Horst. Design boxsprings van hoge kwaliteit met een fantastisch ligcomfort. Hiermee tovert u uw slaapkamer om in een luxe hotel suite. In de boxsprings zit standaard een speciale anti-slip stoffering, waardoor u nooit bang hoeft te zijn voor schuivende matrassen.

Comfort op maat.

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit maar liefst drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Helemaal afgestemd op uw wensen. U heeft een keuze uit verschillende topmatrassen. Van HR schuim naar een natuurlatex topmatras. Voor diegenen met een hoog eisenpakket is er ook een minipocket topmatras leverbaar welke met geperforeerde latex is afgedekt. Kom snel langs en ervaar het verschil!

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak