Boxspring kopen bed

Een boxspring bed kopen lukt bij Boxspringspecialist van der Horst. Heel veel boxspring merken worden aangeboden voor eerlijke prijzen. Waar u behoefte aan heeft is een fantastisch ligcomfort met een mooi uiterlijk. Zoekt u de beste ondersteuning, of is ventilatie en warmte regulatie belangrijker voor u. Een hogere of lagere instaphoogte is allemaal mogelijk. Kies een harder of juist een wat zachter ligcomfort. Daarnaast heeft u keuze uit veel verschillende stoffen en hoofdborden. De mooiste selectie van de beste Europese merken staan voor u klaar. Bed merken zoals Velda en Beka vallen op door hun extreem scherpe prijzen, zonder in te leveren op ligcomfort. Treca Paris is het mooiste wat er op bedden en matrassen gebied gemaakt wordt. Avek valt op door comfort, design en ventilatie. Simmons Beautyrest vindt u in de beste hotels in Dubai en de VS. Bij ons vindt u ook deze unieke Simmons boxsprings en matrassen. Natuurlijk slapen boxspring bedden, dan bieden wij u daarvoor de Engels hofleverancier Sleepeezee aan. Drukverlagende boxsprings vindt u bij de Tempur collectie. Uniek is onze slaapgarantie. Hierdoor bent u altijd tevreden met uw aankoop. Geen gezeur achteraf dus. Boxsprings vinden we in verschillende soorten comfort. Dit komt door de verschillende vering systemen. Er zijn boxsprings met Bonellvering en met Pocketvering. De Bonellvering is enorm sterk en heeft een licht deinend karakter. De pocketvering heeft een betere ondersteuning, waardoor u zich makkelijker kunt draaien in uw slaap op dit systeem. Daarnaast bestaan er ook harde Boxen. Box maar “no springs” dus eigenlijk. In dit systeem moet het ligcomfort volledig uit het matras met of zonder topmatras komen. De pocketvering boxspring kan geproduceerd worden met een houten bodem of met een spiraalbodem. De uitvoering met de houten bodem ligt stabieler, terwijl met de spiraalbodem het ventilatie niveau weer bovenaan staat. Belangrijk is dat deze bodems ook weer een beduidend verschillend ligcomfort bieden. Uw slaapcombinatie moet op elkaar zijn afgestemd. Volop keuze en vergelijkingsmateriaal dus. Ieder lichaam en wensen pakket is anders, uw ideale bed daarom ook.
Bij het kopen van een boxspring staan uw wensen voorop. Uw nieuwe boxspring bed stelt u zelf samen. Onze ervaren slaapspecialisten helpen u hierbij. Stel uw vragen en alles komt goed.

Boxspring bed kopen op afbetaling

Indien U nu een goede boxspring wilt kopen, maar u wilt niet het hele bedrag in 1x betalen. Dan is onze kopen op afbetaling een uitkomst. Op afspraak bent u dan van harte welkom. Wij werken hiermee met Santander, dat is veilig en vertrouwd. Hierdoor kunt u dan wel dat bed of matrassen kopen van bijvoorbeeld, Tempur, Velda, Avek of M.Line. Bij het leasen betaalt u elke maand een termijnbedrag dat iedere maand hetzelfde is. Leasen bij ons betekent dat u direct eigenaar bent van uw nieuwe product. U heeft dan volledige garantie. U betaalt geen slottermijn aan het einde van de afbetaling looptijd. Een looptijd van 24, 48, 60 of 72 maanden is mogelijk, neem hiervoor contact op. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag wordt. Over de rente hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit is voor alle looptijden hetzelfde.
Matrassen kunt u direct in onze webshop bestellen. De benodigde documenten kunt u dan uploaden, wat u een bezoekje aan de winkel bespaart. Voor een complete boxspring adviseren we wel om eerst naar de winkel te komen. Dan krijgt u een vakkundig advies, over welk bed systeem het beste bij u past. Elk moment kunt u het resterende bedrag aflossen waarmee het lease contract verkort beëindigd wordt. Dit scheelt u dan rente kosten. Wij zijn erg flexibel en onze leaseconstructie is dat ook!

TEMPUR RELAX BED CHECK 110 GREY STOF ZIJ AANZICHT KAAL

Boxspring bed kopen 160×200

Bij het kopen van een boxspring bed van 160×200 heeft u enorm veel keuze. Van heel voordelig tot en met de meest luxe uitvoering denkbaar. Bedmaat 160×200 is van oudsher de standaard Nederlandse 2-persoons formaat. Tegenwoordig worden er ook steeds vaker bredere en langere bedden gekocht. Kies uit vlak of verstelbaar, hard of een zacht bed. Wilt u natuurlijke materialen of meer high-tech schuimen en pocketveren. Alles is mogelijk. Fabrikanten Bednl, Milano en Velda vallen op door hun zeer scherpe aanbiedingen. Avek en Treca vallen op door hun fantastische stoffering. Beautyrest by Simmons is met name bekend van de luxe hotels. Sleepeezee levert in Nederland hun natuurlijk slapen programma.
Beka, M.line en Tempur bieden dan weer mooie drukverlagende bedden en matrassen aan.

Boxspring bed kopen? Kom langs in Waddinxveen, grootste assortiment!

Bed boxspring elektrisch kopen

Een elektrisch boxspring bed kopen kan in veel uitvoeringen. Het kan van een voordelige fabrikant, zoals Bednl, tot de meest luxe en sterkste van Treca. Uw eisenpakket bepaalt. Wij hebben vele mooie aanbiedingen van elektrisch verstelbare boxspring bedden staan. Ook hierbij kunt u nog de kleur, uitvoering en maat kiezen. Belangrijker nog is natuurlijk het ligcomfort. Dit kunnen wij goed adviseren. Wilt u bijvoorbeeld losse matrassen, of meegestoffeerde matrassen met een split topmatras er op. Dit is allemaal mogelijk. Heel zacht tot ontzettend hard is allemaal mogelijk. Bedden die heerlijk warm zijn, of juist extra cool. Kom dus snel naar Waddinxveen, waar we al uw vragen zullen beantwoorden.

Boxspring bed kopen? Kom langs in Waddinxveen, grootste assortiment!

2 persoons boxspring bed kopen

Natuurlijk wilt u een 2 persoons boxspring bed kopen. Heerlijk de ruimte en het meest ultieme comfort. Niet voor niets gebruiken de beste hotels in de hele wereld boxsprings in hun kamers. Dit komt omdat boxsprings goed ventileren, een langere veerweg hebben en bijna over de hele breedte hetzelfde veren. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn. We hebben al een 2 persoons boxspring bed van de Nederlandse fabriek BedNL vanaf 1.298,– Maar natuurlijk kunt u ook een veel luxer product uit kiezen. Een bed vol natuurlijke materialen van Sleepeezee bijvoorbeeld. Dunlopillo talalay latex matrassen kunt u ook perfect combineren met bijna alle boxspring types. Zelfs Tempur heeft tegenwoordig zijn eigen boxspring programma. Dit bedden programma heet “One”.

Boxspring bed kopen? Kom langs in Waddinxveen, grootste assortiment!

Bed boxspring bodem kopen

Een boxspring bed bodem kopen gaat makkelijk in Waddinxveen. U vindt een ruime van vlakke en verstelbare modellen. Misschien heeft u nog jonge en goede matrassen. Dan kunt u dus ook alleen het onderstel vervangen. Hiermee creëert u een volledig nieuwe en frisse uitstraling in uw slaapkamer, zodat u zich weer helemaal fijn voelt in de belangrijkste kamer van uw huis.
Controleer dan vooral vooraf welke maat u nodig heeft. Vaak zult u complete programma’s zien, waarbij geldt dat deze meestal ook zonder de matrassen besteld kan worden. Onderling kunt u nog veel hoofdborden uitwisselen. Kies een stoffen bekleding of een kunstleer variant. Hoge of lage hoofdborden zijn mogelijk en ook het type pootjes is variatie in. Avek heeft zelfs een bodem met een Ergo systeem er in. Hierbij kunt u zelf de hoogte of diepte veranderen van uw schouderzone en van uw heupzone. Misschien wel de meest ideale bodem die er is. Eenvoudig met bluetooth, kunt u dit met uw smartphone aanpassen.

Boxspring bed kopen? Kom langs in Waddinxveen, grootste assortiment!

Veelgestelde vragen

Bij Boxspringspecialist Van der Horst natuurlijk! Onze slaapexperts stellen je gericht vragen over je slaapvoorkeuren, zodat ze een goed en gedegen advies kunnen geven. Binnen ieder budget zijn er verschillende merken en mogelijkheden om te proberen. Ga gerust even liggen op onze boxsprings. Daar is onze showroom bij uitstek geschikt voor. Zo helpen we je om een goede keuze voor een nieuwe boxspring te maken.

Bij een boxspring geldt: het complete slaapsysteem is niet groter dan de matrasmaat die je kiest. Omdat er geen sprake is van een ombouw, neemt een boxspring net iets minder ruimte is dan een gewoon bed. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende breedte- en lengtematen. Kies vooral niet te krap! Je kunt beter ruim liggen, dan net iets te krap. Voor de lengte geldt: tel 15 cm op bij de lengte van de langste persoon en rond dan naar boven af. Kies dan voor 220, 210 of 220 centimeter.

Een goede boxspring kost meer dan een gewoon bed. Dat komt omdat je een totaal slaapsysteem koopt van bedbodem, matras en eventueel een matrastopper. Maar daarmee koop je wel extra luxe en een goede, verkwikkende nachtrust. Dat is natuurlijk heel wat waard. Een goede boxspring kost tussen de 1000 en 2500 euro. Wil je meer luxe? Dan betaal je ook meer. Een boxspring gaat zeker zo’n 15 tot 20 jaar mee. Zo kun je de investering per jaar berekenen.

Er zijn drie belangrijke punten om op te letten als je een boxspring gaat kopen:
1. Goede ondersteuning. Ligt het bed goed voor rug-, buik- en zijslapers?
2. Samenstelling. In de bedbodem en het matras zitten eigenlijk altijd metalen veren. Verschillende soorten schuim zorgen voor comfort.
3. Levensduur. Hoe lang mag je verwachten dat het matras meegaat?

Vraag je slaapexpert om advies. Bij Boxspringspecialist Van der Horst staan we graag voor je klaar.

Boxspringspecialist Van der Horst heeft een handige webshop waar je heel simpel zelf een boxspring samen kunt stellen. Van compleet slaapsysteem tot alleen een nieuw matras, slaapkamermeubels of beddengoed: het aanbod is zeer compleet.
Wij bieden je 90 dagen Slaapgarantie, een snelle levering en een ruime collectie tegen een scherpe prijs. Toch advies nodig? Bel ons even. Dan helpen we je snel op weg!