Luxe boxspring kopen

Luxe boxsprings zijn er in vele uitvoeringen en mogelijkheden. Het mooiste merk ter wereld is zonder twijfel Treca Paris. Wilt u de op het gebied van comfort, afwerking en design dan is helemaal uw merk. Alles authentiek handwerk waarbij alleen de mooiste materialen gebruikt worden. Dit is absoluut het beste op het gebied van temperatuur beleving en uitstraling. Volledig met de hand gemaakt. Hoofdborden in stof of echt leder, maar ook een combinatie hiervan is mogelijk. 

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

  • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
  • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
  • 90 dagen slaapgarantie
  • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
  • Snelle levertijden
  • Scherp geprijsd
  • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
  • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Luxe boxsprings van Avek

Hele luxe boxsprings met ook een heel scherp prijskaartje worden gemaakt door Avek. U kunt hier kiezen uit luxe stoffen, of hele luxe stoffen van de Ploeg. Toch heeft u al een complete Avek Ninety actie boxspring vanaf € 2.395,-. Vandaar kunt u heel makkelijk upgraden naar de Fier, de Simmer of het paradepaardje de Noflik. Fier en Simmer vallen op doordat zij een boxspring hebben waar een spiraalbodem in verwerkt zit. De Noflik heeft weer een houten constructie, waardoor deze nog stabieler ligt. Dit model is ontworpen door de architect Hans Daalder. De Noflik boxsprings kunnen ook uitgevoerd worden met een “Ergo” systeem. Hiermee kunt u electrisch de hoogte van de heupzone en schouderzone aanpassen aan uw lichaam. Dit kan via de afstandsbediening, of eenvoudig via een app op uw telefoon.

Luxe Boxspring kopen? Grootste assortiment bij de Boxspringspecialist

Tempur North is ook een luxe variant

Wat zeker ook in de categorie luxe boxsprings valt, is de Tempur North. Scandinavisch design met het unieke Tempur schuim. Deze kan in 3 soorten comfort gekozen worden. Original, Cloud of Sensation zijn de mogelijkheden.

Beste luxe boxspring? Kom langs voor een passend advies!

Verder zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden, maar kom vooral naar de ruim opgezette showroom in Waddinxveen. Kom vrijblijvend of op afspraak binnen. Buiten openingstijden bent u ook op afspraak welkom. Boxspringspecialist van der Horst is dus het adres om een luxe boxspring uit te zoeken, die precies aan uw wensen voldoet.