Luxe boxspring kopen

Luxe boxsprings zijn er in vele uitvoeringen en mogelijkheden. Het mooiste merk ter wereld is zonder twijfel Treca Paris. Wilt u de op het gebied van comfort, afwerking en design dan is helemaal uw merk. Alles authentiek handwerk waarbij alleen de mooiste materialen gebruikt worden. Dit is absoluut het beste op het gebied van temperatuur beleving en uitstraling. Volledig met de hand gemaakt. Hoofdborden in stof of echt leder, maar ook een combinatie hiervan is mogelijk. 

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

 • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
 • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
 • 90 dagen slaapgarantie
 • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
 • Snelle levertijden
 • Scherp geprijsd
 • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
 • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Luxe boxsprings van Avek

Hele luxe boxsprings met ook een heel scherp prijskaartje worden gemaakt door Avek. U kunt hier kiezen uit luxe stoffen, of hele luxe stoffen van de Ploeg. Toch heeft u al een complete Avek Ninety actie boxspring vanaf € 2.395,-. Vandaar kunt u heel makkelijk upgraden naar de Fier, de Simmer of het paradepaardje de Noflik. Fier en Simmer vallen op doordat zij een boxspring hebben waar een spiraalbodem in verwerkt zit. De Noflik heeft weer een houten constructie, waardoor deze nog stabieler ligt. Dit model is ontworpen door de architect Hans Daalder. De Noflik boxsprings kunnen ook uitgevoerd worden met een “Ergo” systeem. Hiermee kunt u electrisch de hoogte van de heupzone en schouderzone aanpassen aan uw lichaam. Dit kan via de afstandsbediening, of eenvoudig via een app op uw telefoon.

Luxe Boxspring kopen? Grootste assortiment bij de Boxspringspecialist

Tempur North is ook een luxe variant

Wat zeker ook in de categorie luxe boxsprings valt, is de Tempur North. Scandinavisch design met het unieke Tempur schuim. Deze kan in 3 soorten comfort gekozen worden. Original, Cloud of Sensation zijn de mogelijkheden.

Boxspring_groen_twijfelaar_120x200_electrisch-verstelbaar

Beste luxe boxspring? Kom langs voor een passend advies!

Verder zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden, maar kom vooral naar de ruim opgezette showroom in Waddinxveen. Kom vrijblijvend of op afspraak binnen. Buiten openingstijden bent u ook op afspraak welkom. Boxspringspecialist van der Horst is dus het adres om een luxe boxspring uit te zoeken, die precies aan uw wensen voldoet.

beka_boxspring_grijs_180x210_slaapkamer

Veelgestelde vragen

Boxspringspecialist Van der Horst heeft voor iedere portemonnee een goede boxspring. Ben je op zoek naar het neusje van de zalm? Kijk dan eens naar de bedden van Treca de Paris. Met handgemaakte matrassen van luxe materialen als paardenhaar en natuurlijke zijde haal je echt een topper in huis.
Ook de boxsprings van Sleepeezee worden gemaakt van prachtige materialen als Britse wol, cashmier en zijde. Dit merk is zelfs bekroond door Zijne Koninklijke Hoogheid The Prince of Wales.
Bekijk de Treca boxsprings
Bekijk de Sleepeezee boxsprings

Ja, dat kan! Een boxspring is natuurlijk gewoon een grote aanschaf. Daarom kun je bij Boxspringspecialist van der Horst je nieuwe boxspring ook leasen. Je betaalt dan iedere maand een vast klein bedrag, maar je bent wel direct eigenaar van het nieuwe bed. Het resterende bedrag aflossen kan op elk gewenst moment. Op deze manier wordt een luxe boxspring toch heel betaalbaar!

Een boxspring kun je luxer maken, door extra accessoires toe te voegen. Bijvoorbeeld:

 • Een elektrische verstelbare bodem
 • In- en uitstapverlichting
 • Een mooi hoofdbord
 • Bijpassende nachtkastjes

Je kunt het zo mooi maken als je zelf wil!

Een duurzaam matras van natuurlatex kost meer dan een gemiddeld matras. Natuurproducten zijn duur en de manier van vervaardigen is ook kostbaarder. Maar daar staat absoluut tegenover dat een duurzaam matras over het algemeen ook een stuk langer meegaat dan een ander matras.
Een andere optie is dan een circulair matras. Dit is veel betaalbaarder, omdat alle grondstoffen opnieuw gebruikt kunnen worden.

Een goed matras heeft een minimale dikte van 15 cm, omdat je lichaam anders niet genoeg ondersteuning zal ervaren. Een matras van 15 cm of meer, kan ook je bewegingen goed opvangen op het moment dat je omrolt of op wil staan. Boxspringspecialist Van der Horst verkoopt matrassen vanaf 19 cm dikte. Dit zorgt voor een goede drukverdeling en dat merk je doordat je ’s morgens lekker ontspannen wakker wordt.