Waar een boxspring kopen?

Waar u de grootste keuze heeft om een boxspring te kopen is heel eenvoudig. Hiervoor gaat u naar Waddinxveen. Vlak langs de A12 naast Gouda vindt u onze zeer ruim opgezette slaapkamerspeciaalzaak. Een showroom van maar liefst 1.500 echte vierkante meters. De winkel heeft 2 etages vol met bedden, waarbij deze 2de etage bereikbaar is via een luxe brede trap of via een personenlift. Echte merk boxsprings van erkende fabrikanten vanaf 995,–. Hierdoor bent u verzekerd van een bed wat in Europa geproduceerd wordt en niet via een zeecontainer ons land binnenkomt. Bedden uit Azië komen per zeecontainer naar Nederland. Deze containers moeten gif bevatten, zodat er geen beestjes en virussen mee kunnen komen. Dit gif is zo sterk dat niets in de container het overleeft. Dit wilt u echt niet ⅓ van de dag inademen.

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

  • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
  • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
  • 90 dagen slaapgarantie
  • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
  • Snelle levertijden
  • Scherp geprijsd
  • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
  • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Kwaliteits boxspringsprings

Wij werken alleen met Europese bedden fabrikanten. Van alles is bekend waar en door wie het gemaakt wordt, waarbij dit ook controleerbaar is. Hierdoor zijn de levertijden ook sneller dan gemiddeld. Elk bed wordt exclusief voor u gemaakt. U koopt dus altijd een nieuw bed en niet iets wat al een tijd op voorraad stond. Buiten bijvoorbeeld zomervakantie tijd, is de levertijd dan maximaal 9 weken. Meestal kan dit al met 4 tot 6 weken of nog sneller nog geleverd worden.

Boxspring kopen waar kan ik terecht - welke winkels? Naar Waddinxveen

Slaapgarantie

90 dagen echte slaapgarantie biedt u een goede zekerheid, dat u altijd de beste aankoop gedaan heeft. Kijk vooral naar onze reviews in Google, Facebook of bij de Feedback company. Dan ziet u de bevestiging van wat u eigenlijk al wist. Slapen als een Vorst, doe je dankzij Boxspringspecialist van der Horst.

Boxspring kopen waar kan ik terecht - welke winkels? Naar Waddinxveen

Parkeerruimte

Er is altijd voldoende parkeerruimte op eigen terrein aanwezig. U hoeft dus niet ver te lopen en ook geen parkeerkosten. Ontspannen kunt u uw keuze maken, zonder op de tijd van de meter te hoeven letten.

Boxspring kopen waar kan ik terecht - welke winkels? Naar Waddinxveen

Veelgestelde vragen

Dat is heel simpel. Boxspringspecialist Van der Horst heeft naast een hele grote stenen winkel, ook een overvolle webshop met een ruim assortiment aan boxspring bedden. Ook voor alle slaapsystemen die je op deze manier aanschaft geldt:
Onze slaapgarantie
Een snelle levering
Drie jaar garantie
Dezelfde scherpe prijs als in de winkel
Kijk dus rustig even rond in de webshop.

Boxspringspecialist Van der Horst heeft alleen maar kwalitatief goede bedden in het assortiment. Wij staan achter ieder bed wat we verkopen, van budget tot topsegment. Want voor iedere portemonnee bestaat er een goede en betaalbare boxspring. Je bent van harte welkom in onze showroom in Waddinxveen. Daar vind je twee verdiepingen vol met de allerbeste boxsprings van verschillende bekende merken.

Op onze website staat heel veel informatie over boxsprings. Lees alles over de merken boxsprings en soorten matrassen die we verkopen. Boven in het menu vind je de knop ‘Shop’. Hier kun je kiezen naar welke categorie je wil gaan: matrassen, boxsprings, bodems, nachtkastjes, kussens, dekbedden of accessoires. Daarna kun je verder zoeken op product of merk. Afrekenen kan heel eenvoudig via iDeal of met je Mastercard of Visa.

De beste boxsprings koop je midden in de Randstad bij Boxspringspecialist Van der Horst. Je vindt ons in Waddinxveen, direct naast de N207, met uitzicht op de Coenecoopbrug. De auto kun je gratis parkeren op ons eigen terrein. Wil je lekker komen proefliggen? Kom dan naar de Kanaaldijk 30 in Waddinxveen voor de grootste collectie boxsprings en matrassen. We staan graag voor je klaar met eerlijk en deskundig advies.

Bij Boxspringspecialist Van der Horst werken alleen maar mensen, die écht verstand hebben van slapen. We brengen jouw slaapwensen in kaart en geven daarna advies over de merken en soorten boxsprings die bij jou passen. Natuurlijk mag je alle bedden en matrassen uitgebreid proberen. Want pas dan weet je écht hoe een bed ligt. We kunnen je alles vertellen over de vullingen en materialen van onze boxsprings, zodat je een keuze maakt waar je helemaal achter staat.