Mline Boxsprings

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

Mline introduceert 2 boxsprings, die zijn uitgerust met een 7-zone pocketvering. Luxe, comfort en design straalt hier van af. Het resultaat is een samenwerking tussen boxspring en matras, welke zorgt voor die perfecte ondersteuning. U ervaart voortreffelijke drukverdeling en ventilatie. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Er is een mooi lijnenspel mogelijk in de boxsprings en hoofdborden. Uiteraard met de meest actuele stoffen in vele kleuren, waar u uit mag kiezen.

Voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid is een goede nachtrust van cruciaal belang. Om een uitgeruste nacht te hebben, heeft u in eerste instantie een degelijk bed nodig. U kunt wel stellen dat een goed bed de basis vormt voor de algehele gezondheid. M line begrijpt dat als geen ander. Daarom zijn de boxsprings van M line speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen. Hierdoor ervaart u een gevoel van luxe en comfort. De boxsprings van M line geven u namelijk slaapcomfort zoals u dat nog nooit eerder heeft ervaren. Het geheim van deze bijzondere boxsprings zit onder andere in het geïntegreerd slaapsysteem.

M line boxsprings

Boxsprings ter versterking van de matrassen

Boxsprings van M line zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Cool Motion matrassen te versterken. In tegenstelling tot de gewone boxsprings zijn de M line boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en optimaal ventilerend HR schuim. Dit zachte, stevige schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. De uitstekende ventilatie van deze schuimlaag komt door de open celstructuur. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning en drukverdeling. Dit zijn alle aspecten die belangrijk zijn wanneer u op zoek bent een goed bed zodat u weer heerlijk kunt slapen.

Wilt u het beste resultaat bereiken met de M line boxsprings? Combineer in dat geval een boxspring met een van de voortreffelijke matrassen van M line. Een mee gestoffeerd deco matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. Bovendien draagt zo’n matras tevens bij aan uw slaapcomfort. De M line boxsprings versterken de matrassen dus ook op deze manier. Het slaapcomfort wordt naar een nog hoger niveau getild met de combinatie van een M line boxspring en M line matras. Ook heeft u de keuze voor een deco matras met een Mline topmatras.

M line boxspring met geïntegreerd slaapsysteem

Maak kennis met 2 collecties boxsprings van Mline die zijn uitgerust met een unieke, hybride techniek. Deze techniek kent u wellicht al van de bekende M line matrassen. Een M line boxspring heeft namelijk een geïntegreerd slaapsysteem. Het resultaat hiervan? Een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning geeft, voortreffelijke drukverdeling heeft en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Kortom, een nieuw niveau slaapcomfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Zoiets aangenaams als de M line boxsprings wilt u toch niet mislopen?

Zo kiest u de meest geschikte M line boxspring

Mline heeft 2 collecties boxsprings waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat u een bed koopt dat praktisch perfect is voor uw lichaam. Daarom moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren voordat u een Mline boxspring uitzoekt. Zo is het belangrijk dat de boxspring en het matras volledig bij uw slaaphouding en uw lichaam passen. Op die manier komt u gegarandeerd volledig tot rust wanneer u gaat slapen. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen of voorkeuren. Daarom kunt u bij Mline uit maar liefst drie verschillende mogelijkheden kiezen.

M line Supreme

m line boxspring supreme

De M line Supreme voor de beste nachtrust

De M line Supreme boxspring heeft een 7-zones pocketvering. Deze sluit perfect aan op de opbouw van de M line matrassen. Samen zorgen ze voor intensieve drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Kies je voor de M line Supreme, dan kies je voor een optimale slaaphouding en dito nachtrust.

Kenmerken M line Supreme

De M line Supreme boxspring is vlak of elektrisch leverbaar voor een meerprijs van €750.- voor een één persoons en €1.500,- voor de twee persoons boxspring. De elektrische boxspring is bij de rug en bij de knie verstelbaar en gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde draadloze afstandsbediening. De ingebouwde 3D anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Kies je design

Stel je eigen M line Supreme samen en creëer een slaapkamer waar jij je echt thuis voelt. Een ruimte die net zo uniek is als jij. Met jouw persoonlijke combinatie van levendige kleuren, stijlvolle hoofdborden en moderne poten. Iedere maat is beschikbaar in een breed pallet van stofgroepen en kleuren. Daarnaast heb je de keuze tussen meerdere soorten hoofdborden en potensets. Buiten de Cool Motion matrassen, kunt u nu ook kiezen voor een soft of firm gestoffeerd matras. Deze combineert u dan met een luxe Mline topmatras.

Dit is uw kans om een tijdloze boxspring met luxe uitstraling te kopen. Combineer het tijdloze frame met een robuust hoofdbord voor een eigentijdse uitstraling. Met stevige materialen en detail voor afwerking vormt hij de perfecte basis voor jouw nachtrust.

M line Elite

m line boxspring elite 2

Mline Boxspring Elite

Zelf de ideale partner ontwerpen voor een goede nachtrust doe je met de M line Elite boxspring. De M line Elite boxspring is uitgerust met een 7-zones pocketvering, die perfect aansluiten op de opbouw van de M line matrassen. Samen vormen ze het team waarin alles draait om intensieve drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Met de M line Elite creëer je een bron van rust en kalmte die we allemaal zo goed kunnen gebruiken.
Kenmerken M line Elite
De M line Elite boxspring is ook vlak of elektrisch leverbaar voor meerprijs van €750.- voor een 1-persoons boxspring en €1.500,- voor een 2-persoons boxspring. De elektrische boxspring is bij de rug en bij de knie verstelbaar en gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde 3D anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Kies je design

Met de M line elite ontwerp je zelf de ideale partner voor een goede nachtrust. De stijlvolle en tijdloze toevoeging aan ieder interieur dankzij de ruime keuzes uit hoofdborden, sierlijke poten, duurzame stoffen en sfeervolle kleuren. Voor een nog luxere uitstraling kan er ook gekozen worden voor gestoffeerde matrassen; deze zijn verkrijgbaar in een soft en firm variant die gecombineerd kunnen worden met een M line topper. Wat je smaak ook is, er is altijd een M line boxspring beschikbaar voor je smaak en inrichting.

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. De M line Elite bewijst dat een slank design wel degelijk topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt. De M line Elite staat voor elegantie. De stijlvolle combinatie van luxe en comfort zorgt voor een tijdloos ontwerp en een weldadige nachtrust.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak