210520 DBC Banners Sportzomer diversen NL 1920x530px v1

Mline Boxsprings

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

Mline introduceert 3 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

Voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid is een goede nachtrust van cruciaal belang. Om een uitgeruste nacht te hebben, heeft u in eerste instantie een degelijk bed nodig. U kunt wel stellen dat een goed bed de basis vormt voor de algehele gezondheid. M line begrijpt dat als geen ander. Daarom zijn de boxsprings van M line speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen. Hierdoor ervaart u een gevoel van luxe en comfort. De boxsprings van M line geven u namelijk slaapcomfort zoals u dat nog nooit eerder heeft ervaren. Het geheim van deze bijzondere boxsprings zit onder andere in het geïntegreerd slaapsysteem.

M line boxsprings

Boxsprings ter versterking van de matrassen

Boxsprings van M line zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. In tegenstelling tot de gewone boxsprings zijn de M line boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zachte, stevige schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Bovendien ventileert deze schuimlaag erg goed dankzij de open celstructuur. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Dit zijn alle aspecten die belangrijk zijn wanneer u op zoek bent een goed bed zodat u weer heerlijk kunt slapen.

Wilt u het beste resultaat bereiken met de M line boxsprings? Combineer in dat geval een boxspring met een van de voortreffelijke matrassen van M line. Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. Bovendien draagt zo’n matras tevens bij aan uw slaapcomfort. De M line boxsprings versterken de matrassen dus ook op deze manier. Het slaapcomfort wordt naar een nog hoger niveau getild met de combinatie van een M line boxspring en M line matras. Wanneer u voor een Slow Motion Hybrid matras kiest, kunt u deze zelfs mee laten stofferen.

M line boxspring met geïntegreerd slaapsysteem

Maak kennis met drie collecties boxsprings van Mline die zijn uitgerust met een unieke, hybride techniek. Deze techniek kent u wellicht al van de bekende M line matrassen. Een M line boxspring heeft namelijk een geïntegreerd slaapsysteem. Het resultaat hiervan? Een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning geeft, voortreffelijke drukverdeling heeft en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Kortom, een nieuw niveau slaapcomfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Zoiets aangenaams als de M line boxsprings wilt u toch niet mislopen?

Zo kiest u de meest geschikte M line boxspring

Mline heeft drie collecties boxsprings waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat u een bed koopt dat praktisch perfect is voor uw lichaam. Daarom moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren voordat u een Mline boxspring uitzoekt. Zo is het belangrijk dat de boxspring en het matras volledig bij uw slaaphouding en uw lichaam passen. Op die manier komt u gegarandeerd volledig tot rust wanneer u gaat slapen. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen of voorkeuren. Daarom kunt u bij Mline uit maar liefst drie verschillende mogelijkheden kiezen.

M line Intense

M line Ultimate

M line Superior

De eerste collectie – M line Intense

M line Intense is de eerste van drie collecties boxsprings. Elke boxspring uit deze collectie is uitgerust met een moderne, hybride techniek. Tegelijkertijd is de klassieke luxe uitstraling van de traditionele boxspring in stand gehouden. U heeft als het ware het beste van beide werelden met deze boxspring. De combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim zullen zeker voor een prettige nachtrust zorgen. Bovendien kunt u ook nog eens genieten van de prachtige uitstraling die de klassieke boxsprings hadden. Wanneer u kiest voor een M line Intense boxspring, kunt u deze geheel op smaak aanpassen. Daarnaast zijn de boxsprings uit deze collectie zowel vlak als elektrisch verstelbaar te bestellen.

De tweede collectie – M line Ultimate

Wilt u graag een wat stevigere variant? In dat geval zijn de boxsprings uit de volgende collectie wellicht iets voor u. De collectie M line Ultimate bestaat uit boxsprings die niet op vier poten staan, maar een stevig frame hebben. Dit frame loopt rond de gehele box heen van de boxspring. Daarnaast is het slaapsysteem van deze collectie tevens iets anders. De hybride combinatie van visco-elastisch schuim en pocketveren is namelijk onderverdeeld in zones. Zo’n zone is een ergonomische schouderzone. Hierdoor vormt de bedbodem en het matras zich uitstekend naar uw lichaamsvorm. Uw schouders en rug krijgen op deze manier volledig de nodige ondersteuning. Het resultaat hiervan is optimaal ligcomfort.

De derde collectie – M line Superior

Wanneer u voor ultiem comfort wilt gaan, is een boxspring uit de M line Superior collectie zeker een aanrader. De boxsprings uit deze collectie hebben een slank design en geven u nog steeds topcomfort. U vraagt zich wellicht af hoe dit mogelijk is. Het geheim van deze collectie zit in het revolutionaire frame met mini pocketveren. Een M line Superior boxspring is met dit bijzondere frame teruggebracht tot de helft van een traditionele boxspring. Naast het unieke design onderscheiden de M line Superior boxsprings zich tevens op het niveau van slaapcomfort.

In tegenstelling tot een traditionele boxspring is een Mline Superior boxspring uitgerust met een geprofileerd visco-elastisch schuim. Dit schuim beweegt door de profilering optimaal met u mee waardoor u complete ondersteuning van uw lichaam ervaart. Uiteraard is het mogelijk om deze boxsprings volledig aanpassen naar uw smaak. M line heeft namelijk een groot aanbod kwaliteitsstoffen, hoofdborden en design poten. Hierdoor kunt u uw toekomstige boxspring zo ontwerpen waardoor deze perfect in uw slaapkamer past wat design en stijl betreft. Wanneer u voor een van de vele Mline boxsprings kiest, kiest u dus voor optimaal comfort en een betere nachtrust.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak