boxspring elektrisch verstelbaar

Senioren boxspring – wat is dat?

Een senioren boxspring is een bed dat is afgestemd op de slaapbehoeften van ouderen. Het bed biedt extra ondersteuning en is in hoogte verstelbaar. Een hoge instap maakt het naar bed gaan en weer opstaan makkelijker. Senioren boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.

Kenmerken van een senioren boxspring

In iedere leeftijdsfase wil je goed slapen en uitgerust wakker worden. Een bed dat past bij je persoonlijke voorkeur, lichaamsbouw en slaapbehoeften is daarom altijd belangrijk. Nu is het zo dat als je ouder wordt, je slaappatroon meestal wat verandert. Je slaapt minder diep en je ligt wat vaker wakker. Verder kan het zijn dat je ’s nachts meer uit bed moet om naar het toilet te gaan. Lichamelijke klachten kunnen ook een rol spelen bij de keuze van een bed. Een senioren boxspring is gemaakt om het de senior zo makkelijk mogelijk te maken. Het bed heeft een hoge instap, zodat het in- en uitstappen veel soepel gaat. Net zoals het opmaken van het bed. Senioren bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Handig zijn de deelbare boxspring en de elektrische boxspring voor senioren.

Elektrisch verstelbaar bed 140×200

Wat is een goed bed voor senioren?

Geen mens is gelijk. Toch valt er wel iets te zeggen over wat een goed bed is voor senioren. Allereerst is het handig dat de boxspring een hogere instap heeft, omdat het voor ouderen lastiger wordt om in en uit bed te stappen. Het comfort van het matras moet nog meer zijn afgestemd op het lichaam en de slaaphouding. Ook als een senior nog geen last heeft van lichamelijke klachten is het slim om te kiezen voor een deelbare en in hoogte verstelbare boxspring. Voor de bloedcirculatie in de benen is verder de keuze voor een boxspring met elektrisch verstelbare bodem een verstandige optie. Maatwerk is het beste. Laat je adviseren door een deskundige medewerker van de Boxspringspecialist.

2 persoonsbed elektrisch verstelbaar

Wat kost een senioren boxspring ongeveer?

Alle boxsprings bij Van der Horst Boxspringspecialist zijn zeer scherp geprijsd. Zeker in deze tijd een rustgevend idee. Het is al mogelijk een compleet elektrisch verstelbare senioren boxspring inclusief matras aan te schaffen vanaf €995,-. De bezorging is gratis. Als het nodig is, wordt je oude bed voor je afgevoerd. Daar heb je dus geen omkijken meer naar.

Eenpersoons boxspring elektrisch verstelbaar

Senioren boxspring kopen

ls je van plan bent een senioren boxspring te kopen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Sliep je tot nu toe samen met je partner op één matras? Misschien is het handiger om nu voor twee aparte boxsprings te kiezen, die je tegen elkaar schuift. Schaf niet zomaar het eerste het beste bed aan, maar laat je echt goed adviseren. Als je ouder wordt, verandert je slaappatroon. Je slaapt minder vast en ligt mogelijk ook meer wakker. Extra belangrijk dus om voor comfort op maat te kiezen. Merk je dat je de laatste tijd wat minder makkelijk in en uit bed kunt stappen? Een senioren boxspring heeft een hogere instap.

Elektrisch verstelbaar bed 120×200

Veelgestelde vragen

Een boxspring voor senioren ziet er precies zo uit als een ‘gewone’ boxspring. Het bed heeft alleen een hogere instap. Er zijn ook senioren bedden die in hoogte verstelbaar zijn. Dat kan handig zijn als er verzorging nodig is. Laat je altijd goed adviseren als je een bed gaat aanschaffen. Of je nu jong bent of al wat ouder.

Ja. Een boxspring voor senioren ziet er op het eerste gezicht hetzelfde uit als een reguliere boxspring. Het bed heeft alleen een hogere instap en kan in hoogte verstelbaar zijn. Een senioren boxspring ziet er net zo mooi en luxe uit als een gewone boxspring. Je slaapkamer blijft dus die fijne, rustige uitstraling houden.

Een senioren boxspring is vaak in hoogte verstelbaar zijn, omdat er behoefte kan zijn aan verzorging. Ook het naar bed gaan en het weer opstaan gaat gemakkelijker bij een wat hoger bed. Net zoals het opmaken van de boxspring. Je hoeft niet diep te bukken om dat klusje te klaren.

Nee, zeker niet. Seniorenbedden zijn in heel veel verschillende maten en uitvoeringen te krijgen. De keuze is echt enorm! Wel hebben wel ze altijd een hogere instap. Op die manier is in en uit bed stappen wat makkelijker. Verder hangt het van persoonlijke wensen en voorkeuren af welke specifieke eigenschappen een senioren boxspring heeft.

Seniorenbedden zijn er in verschillende lengte- en breedtematen. Veel modellen kunnen op 90, 100 of 120 breed geleverd worden. Het ligt aan je persoonlijke voorkeur wat voor jou de beste optie is. Natuurlijk kun je er ook twee tegen elkaar schuiven, zodat je gezellig samen kunt slapen.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak