Simmons Boxspring

Simmons boxsprings zijn bedden van hoge kwaliteit en afwerking. Toch zijn ze opvallend scherp geprijsd. In Nederland leveren we de Hotel Boxspring Collectie. Deze zijn uitgevoerd met een minipocketvering systeem. Hierdoor kunt u zich makkelijker draaien in uw slaap.
Het Franse merk past traditionele werkwijzen toe en werkt vanuit de werkplaatsen in Saint-Amand-Les-Eaux en Bar sur Aube in Frankrijk.

Materialen en productieprocessen worden hier constant onderworpen aan strenge en voortdurende controles.

Hoofdbord Linéa

Boxspring_merk_Simmons_hotel_hoofdbord_blauw_bed_linea_beautyrest

Het hoofdbord Linéa kan in 100 cm of 120 cm hoogte gemaakt worden. Dit rechthoekige hoofdbord heeft 3 horizontale rijen. Dikte is ongeveer 10 cm. Door het luxe design ontstaat er een mooi breedte effect, waardoor uw slaapkamer groter lijkt. Strakke uitvoering in vele kleuren leverbaar.

Hierdoor ontstaat een zeer moderne slaapkamer. Hip en modieus

Hoofdbord Button

Boxspring_merk_Simmons_hotel_knopen_antraciet_beautyrest

Het Button hoofdbord is een rechthoekig hoofdbord met 4 verspringende rijen knopen. De dikte bedraagt ongeveer 10 cm. U kunt kiezen uit de hoogte 120 of 140 cm. Indien u voor de 140 hoogte kiest, controleer dan wel of dit hoofdbord ook naar binnen past.

Dit zorgt voor een chique slaapkamer met een klassieke twist. De knopen geven de sfeer van een gecapitonneerde boxspring.

Hoofdbord kleuren

Simmons_boxspring_hoofdbord_hotel_bed

De hoofdborden collectie van Beautyrest By Simmons wordt steeds verder uitgebreid. Verder is ook maatwerk hierin mogelijk. Kleuren waar u bijvoorbeeld uit kunt kiezen zijn o.a.: rood, roze, antraciet, terra, crème, wit of zwart. Kies gerust een gladde stof, een leatherlook of skai variant of juist een drukke stof. Indien u voor een elektrisch verstelbare boxspring kiest, dan is de afstandsbediening standaard al draadloos. Nooit meer over het snoertje struikelen in de slaapkamer dus.

Simmons Boxspring: de kwaliteit

Boxspring_merk_Simmons_matrassen_new-york_linea_hoofdbord

Kwaliteit staat bovenaan bij de Simmons boxspring. Dit geldt niet alleen voor de vlakke boxsprings, maar ook voor de elektrisch verstelbare bedden. De vlakke uitvoering is aan de onderzijde strak afgewerkt. De verstelbare variant staat mooi hoog op zijn poten. Hierdoor kunt u er makkelijk met de stofzuiger onderdoor. Dit frame is zeer sterk, waardoor er geen extra tussen poten nodig zijn. Deze staan dus ook niet in de weg. Lits-Jumeaux  is een mooie en zeer bekende term. Dit betekend tweeling bedden. De Fransen zijn dus specialist in het maken van bedden voor 2 personen. Toch kunnen al deze slaapkamer modellen ook als 1-persoons bed geleverd worden. Meer over het merk ‘Simmons boxspring

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak