Tempur_Lifestyle_mattress

Boxspring snelle levering

De Boxspringspecialist staat bekend om zijn kwaliteit en deskundigheid. Maar ook om zijn snelle levertijd. Dat laatste komt doordat er uitsluitend wordt gewerkt met hoofdleveranciers met een fabriek of magazijn in West-Europa. De levertermijn is hierdoor tussen de 1 en 8 weken, tenzij anders aangegeven.

Boxspring 180×200 snelle levering

Is het tijd voor een nieuw bed? Gezond slapen en uitgerust wakker worden is heel belangrijk. De kwaliteit van je boxspring speelt daar een hoofdrol in. Een tweepersoons boxspring van 180×200 is snel leverbaar bij de Boxspringspecialist. Tussen 1 en 8 weken slaap je meestal al als een roos in je nieuwe boxspring. Niet alleen jij knapt daarvan op, ook je slaapkamer. Waarom de levertijden zo kort zijn? Dat komt doordat alles rechtstreeks uit fabrieken in West-Europa komt. De bezorging is trouwens gratis. Ook bedden met andere maten zijn snel leverbaar, tenzij anders aangegeven.

boxspring leasen

Goedkope boxspring snelle levering

Alle boxsprings van de Boxspringspecialist zijn snel leverbaar en scherp geprijsd. Als je op zoek bent naar een echt comfortabel bed, dan is het slim dat bed aan te schaffen in een winkel waar mensen verstand van zaken hebben. Een boxspring schaf je niet dagelijks aan en voor de kwaliteit van je slaap, is het wel noodzakelijk dat je een echt goed bed hebt. Een goede boxspring is optimaal afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur, lichaamsbouw en slaapgewoonten. Naast kwaliteit wil je natuurlijk ook niet meer betalen dan nodig is. Hier houden wij rekening mee. Onze boxsprings worden bovendien snel geleverd, omdat ze rechtstreeks uit de fabriek komen.

boxspring 140×200 aanbieding

Boxspring morgen in huis

Als je eenmaal het besluit hebt genomen om een nieuwe boxspring aan te schaffen, dan wil je die ook zo snel mogelijk hebben. Ons advies is: ga niet overhaast te werk. Kies een bed dat past bij jouw lichaam en slaapbehoeften. Dat is nodig, omdat een goede nachtrust bijdraagt aan je gezondheid. Weet je welke boxspring het beste bij jouw situatie past, dan kunnen wij snel leveren. De termijn waarbinnen bezorgd wordt, is in de meeste gevallen tussen de 1 en 8 weken. Een showroommodel kan je trouwens nog eerder in huis hebben.

2 persoons boxspring 140×200

Elektrische boxspring direct leverbaar

Van der Horst Boxspringspecialist is dealer van boxsprings van topmerken met magazijnen in West-Europa. Daardoor is het mogelijk snel te leveren. In de meeste gevallen heb je de nieuwe elektrische boxspring al tussen de 1 en 8 weken thuis staan. De bezorging is gratis. Je kunt een nieuwe elektrische boxspring bestellen in onze webshop. Wil je liever advies en even proefliggen, kom dan naar onze winkel in Waddinxveen. Je kijkt je ogen uit als je ziet wat er allemaal mogelijk is. Je bent van harte welkom!

Elektrisch verstelbaar bed 120×200

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Als je een boxspring bestelt bij de Boxspringspecialist, dan hoef je niet maandenlang te wachten. Het duurt hooguit 8 weken totdat je bed bezorgd wordt. Dat komt doordat je bed uit West-Europa komt. Met een beetje mazzel staat hij zelfs binnen een week al in je slaapkamer.

Als je een bezoek brengt aan Van der Horst Boxspringspecialist in Waddinxveen, dan is het soms mogelijk een showroommodel te kopen. In dat geval heb je je bed razendsnel in je slaapkamer staan. In de meeste andere gevallen, komt je bestelling rechtstreeks uit een magazijn in West-Europa. Hier worden de meeste bedden ook gemaakt. Je slaapt dan in ieder geval binnen 8 weken op je nieuwe bed. Maak vaak ook veel eerder.

Dat kan zeker. Als je een boxspring hebt uitgezocht waar je helemaal verliefd op bent, dan wil je het ook snel hebben. Dat begrijpen we helemaal. De Boxspringspecialist werkt samen met leveranciers in West-Europa. Een bed hoeft dus niet helemaal van de andere kant van de wereld te komen. Duurzaam en snel. Daarnaast is de levering helemaal gratis.

Jazeker. We raden je wel aan om niet zomaar een boxspring te kopen. Het bed waarop je ligt heeft invloed op de kwaliteit van je slaap. Heb je eenmaal je besluit genomen, dan kan je de nieuwe comfortabele boxspring al binnen enkele weken in huis hebben. Soms zelfs eerder. Vraag altijd naar de levertijd en laat je bed gratis bezorgen.

We snappen helemaal dat je kiest voor een elektrische boxspring. Zo’n bed is een echte uitkomst. Bestel je jouw nieuwe elektrische boxspring bij de Boxspringspecialist, dan weet je dat je een goede keuze hebt gemaakt. Het bed is leverbaar tussen de 1 en 8 weken, tenzij anders aangegeven. Bezorging is altijd gratis!

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak