Treca boxsprings

Van dag tot dag, van nacht tot nacht stelt Tréca zijn knowhow ten dienste van uw slaap, zodat uw mooiste nachten die van elke dag zijn.  De modellen van Tréca zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen en morfologie van iedereen, en maken zo een kwaliteitsslaap mogelijk.  De bekleding, de edele materialen en de met de hand gestikte afwerkingen maken van Tréca een prestigieus en verfijnd merk.

Meer info - Treca

Franse vervaardiging

Onze vakmensen werken iedere dag aan de beste matrassen, bedbodems en andere accessoires voor uw slaapkamer. Treca is het merk van uitzonderlijke kwaliteit, vakmanschap, de grote Parijse paleizen en de Franse expertise op het gebied van de nachtrust. Wij beheersen deze expertise al generaties lang en geven dit met plezier door aan onze klanten.

Treca boxspring aktie 247 Like matras

Supercad boxspring collectie

Supercad verstelbare boxspring

Deze bodem is met echt de mooiste verstelbare bodem, die wij wereldwijd hebben kunnen vinden. Deze kunt u uiteraard in onze showroom in het echt bewonderen. Niet alleen de mogelijkheden, maar vooral de bouwkwaliteit valt op. De stilste motoren en super stabiel. Tréca Paris laat hier zien, dat zij met recht het absolute topmerk in de wereld zijn. De Supercad boxspring verleent zijn naam aan de initialen van de woorden Couché (liggen), Assis (zitten), Détendu (ontspannen), een samenvatting van de vele comfortmogelijkheden van deze bedbodem.

  • Standaardhoogte van het kader: 18 cm.
  • Dikte van het slaapvlak: 9 cm

Treca Supercad mooiste verstelbare boxspring

boxspring treca supercad mooiste verstelbare bed ter wereld

Impérial collectie

Van dag tot dag, van nacht tot nacht stelt Tréca zijn knowhow ten dienste van uw slaap, zodat uw mooiste nachten die van elke dag zijn. De modellen van Tréca zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen en morfologie van iedereen, en maken zo een kwaliteitsslaap mogelijk. De bekleding, de edele materialen en de met de hand gestikte afwerkingen maken van Tréca een prestigieus en verfijnd merk.

Om u een keuze aan persoonlijk comfort op maat te bieden, bevat de Impérial-collectie het beste van onze expertise en het resultaat van een lange traditie. Er is een ruime keuze aan modellen dankzij de verschillende soorten pocketvering, gecombineerd met verschillende natuurlijke en/of technische materialen.

Treca boxspring portofino hoofdbord matras imperial
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak