Wat kost een goede boxspring?

De prijs van een goede boxspring ligt ongeveer tussen de 1.000 en 5.000 euro. Daarboven komen de zeer luxueuze merken met prijzen die daar voorbij en ver voorbij gaan. Voor ieder budget hebben wij een goede boxspring te koop. Maar het is waar: een boxspring is duurder dan een gewoon bed.
De beste geteste boxspring volgens de Consumentenbond is te koop vanaf 2795 euro. Dat is de Avek Ninety, een zeer complete boxspring met gratis LED achterwandlampjes en LED uitstapverlichting.

Bekijk boxspring Avek Ninety

Waarom rijdt u dus zo graag naar De Boxspringspecialist te Waddinxveen?

 • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
 • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
 • 90 dagen slaapgarantie
 • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
 • Snelle levertijden
 • Scherp geprijsd
 • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
 • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Een boxspring is een compleet slaapsysteem

Het grote voordeel van een boxspring kopen, is dat je in één keer helemaal klaar bent. Een boxspring bestaat uit een bodem, een matras en eventueel een topper. Je geeft ineens een groot bedrag uit, maar daarmee ben je ook klaar en kan je goede nachtrust beginnen. Per dag/nacht gezien, betaalt u echter meer voor uw koffie/thee dan aan uw slaapsysteem.

Velda Boxspring

Grote prijsverschillen in boxsprings

Als je een boxspring gaat kopen, merk je meteen dat er grote prijsverschillen zitten in de verschillende merken boxsprings. Over het algemeen kun je zeggen dat hoe duurder een boxspring is, hoe hoger de kwaliteit van de gebruikte materialen is.

Daarnaast betaal je ook voor het serviceniveau van een merk en de garantie die op de boxspring zit. Daar staat tegenover dat een kwalitatief goede boxspring ook veel langer meegaat dan een goedkoop alternatief. Over de jaren bekeken, is een dure boxspring dus minder duur dan je in eerste instantie zou denken.

Velda Pocketvering Matras Doorsnede

Een verstelbare boxspring: wat en luxe!

Hoe fijn is het om naar wens rechtop te kunnen zitten in bed? Of na een drukke dag je benen wat hoger te kunnen leggen? Als je kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring, haal je deze luxe is huis. Deze elektrische verstelbare bodem wordt aangedreven door 2, 3 of 4 afzonderlijke motoren. En dat is ook precies waarin het prijsverschil zit met niet-verstelbare boxsprings.Bedenk dus vooraf hoeveel het je waard is om deze houdingen aan te kunnen nemen in bed. Kies je voor dit extra comfort, of ga je toch voor de goedkopere optie: een boxspring zonder verstelbare bodem.

Boxspring Kopen? Kom langs in onze winkel in Waddinxveen

Wat is je nachtrust waard?

Uitgerust uit bed stappen en de nieuwe dag energiek tegemoet treden. Dat is wat we graag willen, als ’s morgens de wekker gaat. Een goed bed is dan van grote waarde. Een hele investering, maar die betaalt zich iedere nacht een stukje terug. Want een goede nachtrust, maakt je dag.

Wanneer je bedenkt dat je bijna een derde deel van een etmaal in bed ligt, wil je zeker weten dat het comfortabele uren zijn. Uren die ervoor zorgen dat je daarna gezond weer op kunt. Dat is voor de meeste mensen heel wat waard.

Boxspring_kopen_bij_boxspringspecialist
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak