Boxspring Woerden

De beste boxspring uit de omgeving Woerden EN voor de beste prijs EN met het beste advies vind u natuurlijk bij Boxspringspecialist van der Horst. Wij zijn de grootste boxspring speciaalzaak van de randstad. U kunt gratis parkeren voor de deur. Meer dan 60 boxsprings verdeeld over 2 etages, zorgt voor een groot aanbod in slaapplezier.

Uw slaapkamer is de kamer waarin meer uren worden gemaakt, dan in elke andere kamer in huis. Daarom wilt u vast geen outlet bedden zaak, maar een echt merk bed en dat ook nog voor een goede prijs. Dankzij onze unieke echte 90 dagen slaapgarantie heeft u de zekerheid dat u ook achteraf nog steeds blij bent met uw keuze.

Wilt u niet alleen een boxspring kopen, maar zoekt u ook nog matrassen of iets anders op het gebied van slaapcomfort? Ook dan helpen we u graag.

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

  • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
  • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
  • 90 dagen slaapgarantie
  • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
  • Snelle levertijden
  • Scherp geprijsd
  • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
  • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Boxsprings

Zodra u een boxspring wilt kopen, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk boxsprings zien. Tussen Woerden en Den Haag kunt u het grootste aanbod bedden van de randstad vinden. Kijk gerust op onze reviews op onze website. Graag zien we uw positieve review ook tegemoet. Wilt u een 1 persoons boxspring met matras van goede kwaliteit, maar toch zo goedkoop mogelijk? Wij leveren deze Milano actie boxspring al vanaf 339,–. Zoekt u liever een set die 4-motorig te verstellen is met massage units, uitstapverlichting en matrassen op maat, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Velda Boxspring

Matrassen

Matrassen vergelijken van de bekende merken doet u natuurlijk bij Boxspringspecialist van der Horst. Alleen maar matrassen van erkende fabrikanten die jarenlange ervaring in hun matras stoppen. Dit voelt u als u gaat proefliggen. Er is niets fijner dan vooraf te weten waar u de komende jaren ⅓ van de dag op gaat liggen! Dit bepaalt tenslotte hoe u zich overdag voelt. Door het grote aanbod hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen.

Velda Pocketvering Matras Doorsnede

Auping

Natuurlijk koopt u een Auping matras  bij Boxspringspecialist van der Horst, ook uw dealer voor regio Woerden. Hier kunt u alle Auping matrassen proberen in 2 verschillende hardheden, maar deze ook eerlijk vergelijken met de meest bekende concurrerende merken. Dankzij onze unieke slaapgarantie (zonder voorrijkosten) bent u verzekerd van een goede nachtrust. Altijd wordt u geholpen door ervaren slaap adviseurs die rekening houden met uw slaapwensen of slaapproblemen. Bij ons kunt u uw Auping matras ook via een Lease constructie kopen. Daarnaast vind u ook de Auping bedden en boxsprings bij ons, waarbij u verzekerd bent van de beste prijs.

Bedden

Design bedden in de meest actuele kleuren van met name Auping staan in onze mooie showroom. Daarnaast hebben we boxsprings die wel het comfort van een boxspring hebben, maar het uiterlijk van een modern bed.  Mensen die design zoeken met het unieke comfort van de boxspring kunnen hier alles vinden. Daarnaast kunnen we met u op de PC uw unieke bed samenstellen van Nolte. Dit in combinatie met nachtkastjes en linnenkasten precies naar uw smaak.

Tempur

Uw Tempur matrassen en bedden leverancier voor regio Woerden, Gouda en Zoetermeer heeft altijd de hele actuele collectie staan, waardoor u alle mogelijkheden kunt zien en voelen. Ook de nieuwste Tempur boxspring, genaamd Micro-Tech staat er in vele varianten. Daarnaast kunt u ook de Tempur kussens bij ons eerst testen voor u er 1 koopt. Hierdoor weet u altijd zeker dat u ook achteraf blij bent met uw aankoop.

Tempur Logo

Avek

Indien u op zoek bent naar een Boxspring en/of matrassen van Avek. Zoek dan niet verder, maar kom naar Boxspringspecialist van der Horst. Echt een uitgebreide collectie van Noflik maar ook de 1927 en de Ninety boxspring staan voor uw eigen vergelijking op de showroom.

Avek Boxspring