Boxspring Waddinxveen: onze winkel

Boxspringspecialist van der Horst: DE Boxspring Winkel in Waddinxveen

90 dagen Slaapgarantie

Wij gaan voor een 100% klant tevredenheid. Indien nodig gaan wij in overleg met u en proberen we altijd naar een goed eindresultaat te werken.
Dankzij onze vele jaren ervaring verwachten wij natuurlijk, dat we samen met u de zoektocht naar uw ideale matras en/of slaapsysteem vinden. U kunt dus zonder zorgen een aankoop doen. Als achteraf blijkt dat er toch een slaap probleem of comfort probleem is wordt er altijd naar een oplossing gezocht.

Persoonlijk en gediplomeerd advies

Het team van Boxspringspecialist van der Horst geeft u altijd een goed advies wat bij u past. Aangezien ieder mens verschillend is, dan kunnen deze toch niet allemaal op hetzelfde soort bed goed ondersteund liggen. Vindt u uw bed te warm of te koud, te hard of te zacht, geef dit gerust aan. Zij kunnen dan rekening houden met uw wensen.

Mline matrassen boxsprings2

Contactgegevens van onze winkel

Wilt u de routebeschrijving naar onze winkel weten of de Openingstijden weten? Onze winkel ligt precies op de kruising van Gouda met Waddinxveen en Moordrecht. U vindt ons pand direct naast de N207, met uitzicht op de Coenecoopbrug. De grootste collectie boxsprings te koop, vindt u midden in de randstad. Bekijk snel  al onze contactgegevens.

Contact
pand boxspring specialist lente

Alle merken onder 1 dak

Boxspring Waddinxveen uitproberen of kopen? Kom naar onze winkel in Waddinxveen. Zodra u uw auto gratis geparkeerd heeft, ziet u dat hier de grote bekende merken van dit moment onder 1 dak te vinden zijn. Dit alles midden in het groene hart van de provincie Zuid-Holland in Waddinxveen. Hier kunt u objectief de bedden, matrassen, boxsprings, spiralen en lattenbodems vergelijken van

Alle merken
Boxspring showroom sfeer

Altijd scherp geprijsd

Naast de eventuele fabrieksacties van bijvoorbeeld Tempur en Avek hebben wij altijd veel actiemodellen staan. Dus als niet alleen het beste advies, maar ook de prijs belangrijk is, kom dan naar onze gezellige showroom toe. Er staan bijvoorbeeld ook matrassen en boxsprings met een vaste lage prijs. Een pocketvering matras vanaf 179,– of een echt verende boxspring vanaf 239,–.

Onze acties
Boxsprings Sleepeezee sfeer

Lattenbodems, spiralen en schotelbodems

Inderdaad worden er bij Boxspringspecialist van der Horst ook lattenbodems, spiralen en schotelbodems verkocht. Aangezien de showroom bijna 3x zo groot is als het landelijk gemiddelde, is er genoeg ruimte om ook een groot en scherp geprijsd aanbod van dit type bodems te laten zien. Hierdoor kunt u ook het verschil qua comfort vergelijken als u een matras op een boxspring legt of op een van deze andere bodems.

Alle bodems
Boxspring Velda Veldeman bedding sfeer1

Wat is een boxspring

Boxspring is een Engels woord. Als je het woord in 2-en knipt is het een “box with springs”. Letterlijk dus een doos met stalen veren er in. Als de matras op een boxspring ligt, dan kan de matras precies op de plek waar het nodig is zijn druk kwijt. Hierdoor ontstaat een uniek ligcomfort. LET OP: een gestoffeerde houten kist die in sommige gevallen nog zelf door u gemonteerd moet worden is dus GEEN boxspring. Helaas wordt dit wel in veel advertenties en winkels zo aangeboden als boxspring, in feite zou dit alleen box mogen heten.

Boxspring kopen?
Boxsprings Beka geltex4

Grote kinderhoek

Nergens in Nederland vind u een bedden speciaalzaak waar zo met uw kinderen rekening gehouden wordt. Er is een kinderhoek met trampoline, glijbaan, tafelvoetbalspel en nog veel meer. Hierdoor kunt u in alle rust uw ideale bed kopen. Zodra u klaar bent met het uitzoeken van uw nieuwe bed, probeer dan maar of uw kinderen nog mee terug willen.

winkel boxspringspecialist kinderhoek 1920x1157 1
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak