Kasten

Kasten op maat

U wilt een kast op maat, die door de fabriek zelf wordt ingemeten en gemonteerd. Dit lukt natuurlijk in Waddinxveen. Naast boxsprings, zijn wij ook dealer voor maatwerk kasten, nachtkastjes en tv voetborden. Deze kunnen bijvoorbeeld als schuifdeurkast, maar ook als draaideurkast. De schuifdeurkasten kunnen met aluminium profielen in meerdere kleuren gemaakt worden, of bijvoorbeeld met een design deur met een verzonken greep. Bij de draaideurkasten kunt u het zo gek niet bedenken of het kan. Lades in het front of achter de deuren. Deuren kunnen van hout, lak of glas. Ook een open vak is erg mooi om hier in te verwerken. Misschien wilt u een TV achter deuren verstoppen, dan monteren we 165° scharnieren. De deur kan dan ver genoeg open om van alle kanten het beeld te bekijken.

Verder kan er rekening gehouden worden met speciale wensen. Stopcontacten op speciale plekken of speciale kleuren. Wij horen graag, wat uw wensen zijn.

Nolte kasten

Nolte Germersheim is een van de belangrijkste producenten van kast- en slaapkamerprogramma’s. Het aanhoudende succes wordt onderbouwd door continu de innovatieve design- en functionele concepten verder te ontwikkelen. Op individuele klantenwensen wordt door middel van maatwerk ingegaan. De schuifdeurkasten zijn uitgevoerd als zweefdeurkasten. Deze zijn zeer onderhoudsvrij en gaan heel lang mee. Deze kunnen met lades in het front of achter de deuren. De draaideurkasten kunnen ook met lades in het front of achter de deuren. Kies bijvoorbeeld uit een witte kast, gecombineerd met antraciet of een houtkleur. De nachtkastjes zijn er in vele vormen en maten.

Door de massa productie heeft Nolte een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze worden veel gebruikt als nachtkastje naast een boxspring. De meest gekozen maat is dan 61 hoog en 40 breed.

AKTIE-Nolte-draaideurkast-Express-4-deurs
Lees meer
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak