Kast op maat

U wilt een kast op maat, die door de fabriek zelf wordt ingemeten en gemonteerd. Dit lukt natuurlijk in Waddinxveen. Naast boxsprings, zijn wij ook dealer voor maatwerk kasten, nachtkastjes en tv voetborden.

  • Draaideurkasten en schuifdeurkasten
  • Nachtkastjes met 1, 2, 3 of 4 lades op maat
  • TV-voetborden op maat, eventueel met extra opbergruimte
  • Hoofdborden op maat, optioneel met verlichting en stopcontacten
  • Professioneel ingemeten en door de fabriek zelf gemonteerd.
Bezoek onze winkel
kast_op_maat_schuin_grijs_design

Inloopkasten op maat

De inloopkast wordt steeds populairder. Het maakt niet meer uit hoeveel kleding u ook  heeft. Hier past alles in. Neem vooral uw tekening mee. Als het mogelijk is, dan stuurt u vooraf uw plattegrond met een schets van wat u wilt. Dan maken we op voorhand alvast een idee met de mogelijkheden. Met of zonder deuren, mogelijk in vele kleuren. Er zijn ladekasten met soft-close, waarbij u de lades helemaal open kunt doen. Dit zodat u ook iets  achterin de lade kunt pakken.

kast_op_maat_inloopkast_zwart_wit
kast_op_maat_commode_grijs

Commode maatwerk

Een commode op maat. Hoogte en breedte precies naar uw wensen. Met of zonder lades mogelijk. Open vakken of juist met glazen deur ervoor. Maar misschien wilt u wel een leuke combinatie van alles. Stuur vooral vooraf per mail door, van wat u wilt. We horen graag al uw ideeën, want bijna alles is mogelijk. Misschien moet het aan de achterkant of zijkant afgeschuind worden, of u wilt meerdere kleuren combineren. Vertel het ons en we maken het.

Kast schuine wand

U heeft een schuine wand, waar u een kast wilt. Handig is om dit met draaideuren te doen. Wij leveren de deuren dan met 165° scharnieren. Hierdoor kunt u eenvoudig de deuren goed open doen, waardoor u overal goed bij kunt. Vele types handgrepen, of volledig greep loos. Indien u geen grepen op de kast wilt, dan maken we de deuren met push-to-open. Natuurlijk gaat u niet zelf tobben, maar u laat onze professionals het inmeten en monteren. Naar aanleiding van uw basis tekening, weet u vooraf al wat het precies gaat kosten. Met een gerust hart gaat u door met waar u goed in bent, terwijl alles voor u geregeld wordt. Zelfs de verpakking word nog afgevoerd.

Kast_op_maat_afgeschuind_bruin_terra_aarde
nachtkast_op_maat_lade_open_vak

Nachtkastje op maat

Een nachtkastje op maat is ook mogelijk. Deze ladekast kunt u op de hoogte laten maken van uw bed.  Uiteraard kunt u ook de breedte kiezen, waarbij ook keuze uit meerdere handgrepen zijn. U wilt een open vak er in, of misschien alleen maar lades. Met of zonder opstaande rand, in dezelfde of juist een afwijkende kleur. Het nachtkastje moet dicht tot op de grond, of juist met wielen. Net wat u praktisch vindt. Misschien heeft u liever een vast nachtkastje met ene stopcontact er in, of met een usb aansluiting voor uw iPhone (of  andere telefoon). Niets is ons te gek. U brengt dan uw eigen 5 Sterren hotel gevoel in uw eigen slaapkamer.

Kast op maat voor wasmachine en droger

U heeft vast een bijkeuken of zolderkamer waar u mooi uw wasmachine en/of droger kwijt wilt. Veel mensen vinden het prettig om deze op ooghoogte te zetten. Makkelijk in uw machine kijken, zonder te hoeven knielen. Met opbergruimte er onder. Een kast met ingebouwde wasmanden is ook ideaal als combinatie. Iedere kamer en idee is anders. Onze fabriek staat in Nederland, waardoor we altijd snel kunnen reageren.

kast_op_maat_wasmachine
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak