Avek Matrassen

Pocketvering matrassen van Avek.

Avek pocketvering matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie. Avek matrassen gebruiken bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Wij hebben een breed aanbod van hun matrassen, om u het beste persoonlijke advies te kunnen geven. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk jouw persoonlijke pocketvering matras samen. Combineer deze met één van onze bedbodems of boxsprings om jouw ideale slaapsysteem te vormen.

Meer info - Avek
Avek Boxspring

Matras Prata-400

Robuuste matrassen zijn zeer gewild. Hiervoor is de Prata-400 een goede keus. Door de vele pocketveren lig je net iets steviger, waarbij dankzij de 7 ergonomische comfortzones het hele lichaam optimaal ondersteund word. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. Dank zij de bandstaal constructie is dit matras uitermate sterk. Dankzij de 3 hardheden is dit matras uitstekend geschikt voor mensen die iets zwaarder zijn, of van een extra stabiel matras houden.

Meer info - Matras Prata
Avek matras pocketvering prata

Matras Ouro met Talalay latex

Het Ouro matras is het beste van Avek. Een frisse en comfortabele pocketvering matras met de allerbeste pocketkern. Deze wordt afgedekt met vele natuurlijke materialen. De toplaag is een ademende Talalay latex. De matras tijk wordt gevuld met zuiver scheerwol en zijde. Hierdoor biedt de Ouro het hele jaar door een heerlijke temperatuur in bed. Snel op temperatuur en uitstekende vocht afvoerende capaciteiten.

Meer info - Matras Ouro
Avek matras pocketvering Ouro talalay latex
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak