Beka Geltex Matrassen

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur. Combineer eventueel met een Beka boxspring.

Meer info - Beka
 • Optimale ventilatie
 • Ideale drukverdeling over het hele lichtaam
 • Correcte ondersteuning
 • Duurzame materialen
 • Gemaakt met respect voor het milieu
 • Langere levensduur
 • Beter bestand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk
Beka-Geltext-Matras
Beka Logo Oranje
Geltex matras logo

Ontdek hoe Geltex ® het verschil maakt

Om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras, heeft Beka® de Slaapdriehoek® ontwikkeld. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is het enige schuim dat voldoet aan alle drie de criteria.

Optimale ventilatie

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, controleert GELTEX® slim jouw slaapklimaat voor een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Deze bevordert
niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

Ideale drukverdeling

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren. Deze ‘slow resilient’ eigenschappen, zorgen samen met zijn open celstructuur en elastische eigenschappen, voor een uitstekende nachtrust.

Correcte ondersteuning

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten regenereren na een lange dag, biedt GELTEX® voldoende ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het ‘slow resilient schuim’ past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag. Door de jaren heen bleven we ons GELTEX® schuim continu verbeteren, met een sterke nadruk op een langere levensduur en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Het resultaat? Twee extra criteria die we vandaag kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek®.

Duurzame materialen

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar
duurzaamheid in elke fase van het productieproces: we vermijden productieafval, passen ecologische designprincipes toe
en gebruiken zelfs de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7de van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO
2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn onze GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Ze worden ook hergebruikt in nieuwe producten. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

Langere levensduur

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weestand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in ons slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.

Producten

beka_collectie_matrassen_geltex

Geltex Imagine

De GELTEX® Imagine matras is een hoesmatras met Pocketverenkern afgedekt met Support GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
Beka Geltex matras Touch

Geltex Touch

De GELTEX® Touch matras is een klassieke matras met rits met Pocketverenkern afgedekt met Support GELTEX®Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
Beka Geltex matras Dreamer

Geltex Dreamer

De GELTEX® Dreamer  matras is een klassieke matras met rits met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
Beka Geltex matras Escape

Geltex Escape

De GELTEX® Escape matras is een genopte tapematras met Temporis Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
Beka Geltex matras Dedicace

Geltex Dedicace

De GELTEX® Dedicace matras is een handgenopte tapematras met dubbele Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
Beka Geltex matras Tendresse

Geltex Tendresse

De GELTEX® Tendresse matras is een handgenopte tapematras in een combinatie van een Temporis Pocketverenkern en een Mini-Pocketverenkern afgedekt met Comfort GELTEX® Foam met 7 ergonomische comfortzones. Verkrijgbaar in een Medium of Firm ligcomfort.

Bekijk product
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak