Duurzame matras Generation van Simmons

De Generation-matras

De Generation-matras is het meest duurzame matras wat wij hebben kunnen vinden, welke ook nog eens een fantastisch ligcomfort biedt. Dit komt dankzij de natuurlijke afdeklagen van gerecycled katoen en gerecycled linnen. De afdeklaag van de veren wordt gemaakt van de pet flessen die uit de oceaan gehaald worden. Dit heeft een volledig open celstructuur voor optimale ventilatie. Dit ecologisch ontworpen product word gemaakt in Frankrijk. Door deze innovatie zetten wij en Simmons zich in voor het behoud van het milieu en uw welzijn. Van duurzame inkoop tot ecologisch ontwerp en recycling, het hele productieproces is volledig opnieuw ontworpen om een ​​uniek product in de bedden industrie te bieden.

Bekijk product

Video – Review en uitleg

Specificaties

  • 100% recyclebare materialen en gemaakt van 70% gerecyclede materialen
  • Hoogte 26 cm
  • Ondersteuning: van kant tot kant met bandstaal
  • Comfort type: Zeer stevig, Stevig of Medium
  • Ecologisch ontworpen 100% recyclebaar en gemaakt van 70% gerecyclede materialen
  • Eenzijdig te beslapen, dus u hoeft uw matras niet te keren.
  • Gemaakt in Frankrijk
  • Grondstoffen van lokale leveranciers
  • Goed voor het milieu EN uw portemonnee.
Simmons matras Recycle generation recycling

Eigenschappen:

De Generation-matras: de eerste echt duurzaam ontworpen matras en de nieuwste innovatie van Simmons!

Met dit Generation-matras zet Simmons een nieuwe stap voorwaarts en versterkt het zijn inzet voor het behoud van het milieu. Het merk biedt u de mogelijkheid tot een verantwoorde en betrokken aankoop. Van duurzame inkoop tot ecologisch ontwerp en recycling, het hele proces is volledig vernieuwd om een ​​unieke matras met Simmons-comfort te bieden.

Deze pocketvering is uitgerust met de Sensoft Revolution®-technologie. Deze veren zorgen, ongeacht je morfologie, voor een optimale slaaponafhankelijkheid. Je bewegingen maken je partner niet meer wakker.

Het staal, gemaakt van 90% gerecyclede metalen, garandeert langdurig comfort en bevordert tegelijkertijd de circulaire economie.

Dankzij de Aerelle® Blue-watten, gemaakt van gerecyclede kunststoffen uit de oceanen, voel je een uitzonderlijk comfort, drukpunten zijn beperkt.

Het in Europa geproduceerde plantaardige vezelvlas is een natuurlijk, ademend en milieuvriendelijk materiaal.