Simmons Matrassen

De slaapkwaliteit verbeteren en de welzijn en het comfort bieden, dat is wat SIMMONS al 90 jaar doet! Het Franse merk past hiervoor traditionele werkwijzen toe en werkt vanuit de werkplaats in Saint-Amand-Les-Eaux in Noord-Frankrijk.

Productiewijze

Door de productiewijze van het geheel van matrassen en bedbodems en Simmons boxsprings kan SIMMONS voortdurend innoveren en u een grote collectie van producten aanbieden. Afhankelijk van uw behoeften, uw budget en lichaamsbouw biedt SIMMONS Sensoft®-matrassen met pocketveren voor een stevig, soepel of zacht comfort. “Simmons matrassen: altijd goed slapen!”

Hotels en Cruiseschepen

Met afstand wereldwijd de grootste leverancier aan hotels en cruiseschepen, wordt je niet zomaar. Matrassen van Simmons hoeven niet verlijmd te worden. Hierdoor kunnen ze zich beter aanpassen aan uw lichaam en beter ventileren. Door lijmlagen gaat altijd wat flexibiliteit verloren namelijk. Nu worden de matrassen voor dit soort adressen altijd in 1 standaard hardheid geleverd. Voor U als consument, gaan ze nog een stap verder. Deze matrassen kunnen ook nog de hardheid gekozen worden, zodat echt voor iedereen het ideale ligcomfort uit te zoeken valt. De grootste collectie van Simmons in Nederland, vind u midden in de randstad bij ons in Waddinxveen.

Meer info - Simmons
Simmons Boxsprings
Simmons Matrassen: Beatyrest

Simmons pocketvering matrassen

Simmons Matras Advance
Meer info

Simmons latex talalay matrassen

Simmons matrassen en Boxsprings | Boxspringspecialist | Waddinxveen
Meer info
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak