Simmons Matras Latex Talalay

De slaapkwaliteit verbeteren en de welzijn en het comfort bieden, dat is wat SIMMONS al 90 jaar doet! Het Franse merk past hiervoor traditionele werkwijzen toe en werkt vanuit de werkplaats in Saint-Amand-Les-Eaux in Noord-Frankrijk.

Door de productiewijze van het geheel van matrassen en bedbodems en Simmons boxsprings kan SIMMONS voortdurend innoveren en u een grote collectie van producten aanbieden. Afhankelijk van uw behoeften en lichaamsbouw biedt SIMMONS een Simmons matras latex Talalay. Uitstekende ventilatie en keuze uit een stevig, soepel of zacht comfort.

Meer info - Simmons
Latex matras kopen
Simmons Boxsprings
Simmons Matrassen: Beatyrest

Simmons matras Latex Talalay

De mooiste kwaliteit latex matrassen worden al jaren gemaakt van Talalay latex.

Er is een verschil tussen gewone latex matrassen en Talalay latex matrassen. Latex is een veerkrachtig  materiaal die afkomstig is van de rubberboom (Hevea Brasiliensis. Bijzonder elastisch en veerkrachtig,  waardoor het rubber veel ondersteuning en comfort biedt.). Latex is daarom een zeer goed materiaal om matrassen van te maken. Kenmerkend van deze luxere latex is dat de celstructuur open wordt gebroken, terwijl bij normale latex de cellen meer gesloten blijven. Simmons gebruikt hiervan ook nog eens de mooiste kwaliteit. “Simmons matras latex Talalay: dit is altijd goed slapen!”

Talalay latex matrassen doorsnede

Welke latex matrassen zijn er

Talalay latex matrassen.

In de ruim opgezette showroom, liggen 4 verschillende matrassen en een topmatras. Het instapmodel de “Amazing” is 21 cm dik. “Spectacular” is een matras van 25 cm dik. Wilt u nog soepeler liggen, dan hebben we hiervoor de “Excellency” met een matrasdikte van 27,5 cm. Het absolute topmodel is de “Unbelievable”. Dit onvoorstelbaar comfortabele matras heeft een dikte van 30cm. Dit is de zachtste matras en meest elastische van allemaal. Toch biedt deze ook nog steeds een opmerkelijke ondersteuning. Daarnaast hebben we nog een topmatras met een kern van 7,5 cm soft talalay.

Talalay latex matrassen.

Info latex matrassen

Latex Talalay matras – Quintessence

Talalay latex matrassen.
Meer info

Latex Talalay matras – Excellency

Talalay latex matrassen.
Meer info

Latex Talalay matras – Subtility

Talalay latex matrassen.
Meer info

Latex Talalay topmatras – Brilliancy

Talalay latex matrassen.
Meer info

Latex Talalay matras – Intensity

Talalay latex matrassen.
Meer info
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak