Sleepeezee

Hand tuften

Tuften word hier met de hand gedaan. Bij dit proces worden knopen van de ene kant van de matras naar de andere kant gestoken. Hierdoor ontstaan verschillende niveaus van stevigheid voor de matrassen. Alle luxe vulmaterialen worden hierdoor binnen de matras op hun plaats gehouden.

Niet draaien & keren

Er zijn niet-draaiende matrassen. Deze zijn speciaal ontworpen, zodat ze niet hoeven te worden omgedraaid. U kunt deze wel elk seizoen van hoofd naar voeteinde keren. De draaibare matras is gebouwd met een slaapoppervlak aan beide kanten van de matras, dus deze kunt het beste elk seizoen omkeren.

Meer info - Sleepeezee
Beka-Geltext-Matras

Materialen

Paardenhaar

De vezels van paardenhaar zijn ongelooflijk sterk en veerkrachtig. Na verloop van tijd zullen deze niet breken. Ze houden hun flexibiliteit en zorgen voor ondersteuning en comfort, elke dag weer. Alle paardenharen helpen om de overtollige warmte van het lichaam af te voeren. Het vocht verdwijnt en uw lichaamstemperatuur wordt geregeld, zodat u een comfortabelere nachtrust ervaart.

Kasjmier

Heerlijk zacht en toch heel veerkrachtig materiaal. Kasjmier of Kasjmir is een type wol dat afkomstig is van de kasjmirgeit. Deze wol is vernoemd naar het Kasjmir gebied in India, Pakistan en China. Hier komen de oorspronkelijke geiten vandaan. Dankzij de fijne vezels, heeft deze wol uitstekende warmte-isolerende eigenschappen met een laag gewicht. Het voert het vocht uitermate snel af, waardoor u droger slaapt. Hoe droger uw bed is, des te aangenamer de temperatuur.

Zijde of Silk

Zijde is een substantie van natuurlijke basis. Met name de Zijderups (de Bombyx Mori) is de hoofdleverancier voor dit mooie materiaal. Er zijn dus heel veel rupsen nodig om genoeg zijde te krijgen. Dit is een volledig diervriendelijk proces. De rupsen maken er hun cocon van, die overblijft na het verpoppen. Eigenschappen zijn zacht, soepel en glanzend. Zijde wordt veel gebruikt bij matrassen om uw lichaamstemperatuur de hele nacht te reguleren. Het laat de lucht snel door. Wel is dit een kostbaar materiaal.

Britse wol

Sleepeezee is heel trots op hun Britse wol. Dit is een zachte, ademende en verende vezel met uitzonderlijke vocht afvoerende eigenschappen. Deze helpen u om koel te blijven in de zomer en warm in de winter.  Brits wol is brandvertragend. Hiervoor hoeven er geen extra chemicaliën aan te worden toegevoegd. Sleepeezee is een trotst ondersteuner van The Campaign For Wool.

SoftTouch ™ pocketveren

Sleepeezee heeft individueel verpakte SoftTouch pocketveren. Die zijn zeer responsief en duurzaam. Dit pocketveersysteem zorgt door zijn unieke vorm, voor een lekker zacht begin. Deze wordt geleidelijk steviger naarmate er meer gewicht op toegepast wordt. Hierdoor wordt elk pocketveer zijn eigen “zone” en past het matras zich overal precies aan uw lichaam aan. U hoeft dus niet meer na te denken of u op de juiste plek op uw matras ligt. Deze biedt namelijk overal hetzelfde heerlijke comfort.

Tencel ™ of Lyocell

Deze anti-microbiële en ademende vezel bevordert de luchtcirculatie. Het is een zeer milieu vriendelijk materiaal. De matras blijft hierdoor koel en fris blijft. Tencel ™ heeft natuurlijke koelingseigenschappen en een uitstekende vochtregulatie.  De bacteriegroei wordt geremd voor een verse, meer hygiënische slaap.

Katoen

Katoen is een zachte en sterke eencellige natuurlijke vezel. Deze duurzame vezel voert het vocht weg en zorgt voor een uitstekende ventilatie voor elk matras. Het komt van de zaden van de katoenplant. Katoen komt met name uit een gebied met een tropisch klimaat. Het houdt je koel en droog.

Hardheden

Matras Windsor

  • Soft
  • Firm

Matras Balmoral

  • Soft
  • Firm

Matras Sandringham

  • Soft
  • Firm

Matras Blenheim

  • Medium

Materialen Windsor

Windsor_matras_natuurlijk-slapen_Sleepeezee_paardenhaar_talalay_latex

Materialen Balmoral

Balmoral_natuurlijkslapen_matras_sleepeezee_NL

Materialen Sandringham

Sandringham_matras_doorsnede_NL_natuurlijk_slapen

Materialen Blenheim

Blenheim_matras_sleepeezee_natuurlijk-slapen

Onze producten

Contact
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
Maak een afspraak