Tempur matrassen

Tempur maakt de beste druk verlagende matrassen ter wereld. Bij ons ook altijd tegen de beste prijs in Nederland met de beste service. Wij leveren gratis door heel Nederland. Tenslotte is een goede nachtrust essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Over de hele wereld genieten Tempur gebruikers van de best mogelijke nachtrust dankzij de unieke eigenschappen van het Tempur materiaal.

Shop Tempur matrassen

Het materiaal vormt zich naar de contouren van uw lichaam en biedt een perfecte balans tussen comfort en superieure ondersteuning dus waarom gunt u uzelf niet de best mogelijke nachtrust? Kom snel naar onze showroom en vraag naar de unieke mogelijkheden. Het beste ligcomfort is nu voor u onder handbereik en bij ons weet u altijd zeker dat u het juiste comfort kiest. Een Tempur matras op een Tempur Boxspring? Lees meer over ons aanbod Tempur Boxspring.

Tempur Matrassen - De Boxspringspecialist

Matras collecties

Tempur heeft 4 zeer verschillende collecties in het assortiment met elk een eigen uniek gevoel. Allemaal zijn ze ontworpen om zich perfect aan uw lichaam aan te passen. Deze matrassen zijn onderverdeeld en heten: OriginalSensationCloud en One.

 1. Tempur Original:
  De Original Matrascollectie bevat de twee belangrijkste kernpunten van TEMPUR; superieur comfort zodat u de ideale ondersteuning voor het hele lichaam krijgt. Met dit materiaal voelt u de hoogste druk verlaging ter wereld, hierdoor voelt dit comfort wat steviger.
 2. Tempur Cloud:
  Een perfecte balans tussen de Extra Soft™ bovenlaag en de TEMPUR ondersteuningslaag. Eindelijk zorg voor comfort, ondersteuning en duurzaamheid in Nederland, maar dan met een zachter gevoel. Ideaal matras voor diegene die elk matras te hard vindt, maar wel steun in het lichaam wil voelen.
 3. Tempur Sensation:
  Indien u alle druk verlagende voordelen wilt van het TEMPUR materiaal en u tevens wilt genieten van het gevoel van een traditioneel verend matras, dan is de TEMPUR Sensation collectie de perfecte keuze.
 4. Tempur One:
  De ONE™ by TEMPUR® matrassen bieden je het comfort en de ondersteuning waar je dat nodig hebt, zodat je kunt genieten van een geweldige nachtrust. Voorzien van een op 40°C wasbare en afritsbare hoes . Zorgt voor een altijd fris matras. Leverbaar in 3 verschillende hardheden: soft, medium en firm. De matras heeft een hoogte van 20 cm
leon-advies-boxspringspecialist
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak