Tempur matras Sensation

Het Tempur sensation matras

Met name van 2019 tot en met 2022 het meest verkochte Tempur matras. Goede ventilatie, perfecte ondersteuning. Deze matrassen reageren sneller dan andere Tempur matrassen, zodat u zich makkelijker kon draaien. Deze had destijds een wat steviger type comfort. In 2023 heeft Tempur de productie van dit matras stopgezet. Dit door de nieuwe collecties die in dit jaar zijn uitgebracht. Wat oude omschrijvingen en eigenschappen vindt u hieronder;

 

Een sensatie in comfort. De TEMPUR® Sensation collectie biedt het vertrouwde gevoel van een traditioneel matras maar dan in combinatie met het comfort van de druk verlagende ondersteuning. Deze matrassen zijn goed ventilerend, maar zorgen er ook voor dat u zich makkelijk kunt omdraaien op bed.  Fijn ook voor mensen die wat vaker van positie veranderen in bed. Dit matras wordt veel gekozen door mensen die geen pijnklachten hebben, maar wel de beste ondersteuning voor hun lichaam willen. Dit vermindert tenslotte de slijtage van uw wervelkolom, welke helaas nog niet vervangen kan worden..

Tempur matras sensation kopen

Voor u staan we klaar om uw ideale tempur matras of combinatie te kopen. Omdat wij u zo goed mogelijk begeleiden durven wij 30 dagen slaapgarantie te geven. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Onze eigen montage team zet het vakkundig bij u neer. Zodra ze klaar zijn, nemens ze zelfs de verpakking weer mee terug. Waddinxveen is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Boskoop, hazerswoude, gouda en Alphen aan den Rijn. Alle klanten uit alle windstreken zijn van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit rotterdam, Den Haag of zoetermeer komen.

TEMPUR® Product van het jaar:

De TEMPUR® Sensation Elite is namelijk door de Belgische en Nederlandse consument benoemd tot ‘Gekozen Product van het Jaar 2021 in de matrassen-categorie.

Via onafhankelijk onderzoek onder een panel van 20.000 consumenten, is de Sensation Elite beoordeeld op 4 criteria (aantrekkelijkheid, innovatie, aankoopintentie en tevredenheid). Op basis van deze criteria is de TEMPUR® Sensation Elite verkozen tot winnaar. Daarbij heeft de Sensation Elite de hoogste klanttevredenheid onder haar gebruikers. Het winnen van deze verkiezing betekent dat we het hele jaar 2021 het POY logo mogen plaatsen bij deze matras.

Shop Tempur matrassen
leon-advies-boxspringspecialist
Maak een online afspraak
  • 90 dagen slaapgarantie
  • Hoogste klanttevredenheid van Europa
  • 15 jaar volledige garantie
  • Gratis verzending binnen Nederland
TEMPUR Sensation Matras
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak