Auping boxsprings & bedden

De Auping Boxsprings in onze showroom worden allemaal opnieuw vernieuwd. Kom dus snel naar de winkel en pak uw voordeel.

Het bed Auronde van Auping is het meest verkochte bed van Nederland. Auping is de bekendste bedden fabriek van Nederland. De bedden, spiralen, boxsprings en matrassen van Auping worden allemaal nog echt in Nederland gemaakt. Als u een complete nieuwe Auping Auronde koopt. Of u nu de Auronde 1500 deelbaar zoekt, of de Auronde 2000 in een hoge uitvoering, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij werken alleen met gecertificeerde monteurs. U bent dus verzekerd van een correcte afhandeling. Deze montage doen wij gratis voor u.

Daarnaast krijgt u bij ons ook nog eens 90 dagen slaapgarantie. Bij ons kunt u het slaapcomfort van Auping direct vergelijken met andere merkmatrassen, waardoor u heel goed de unieke ondersteuning van Auping kunt ervaren. Dan bent u na elke nacht weer klaar voor een energieke dag.Kom dus snel naar onze winkel en vraag naar wat wij voor u kunnen doen.Het kan elke dag beter:
Duurzaam, betekenisvol en bewust, Auping neemt echt hun verantwoordelijkheid. Ook in de toekomst willen ze met een gerust hart kunnen slapen. Er wordt in Deventer geïnvesteerd in fundamentele duurzaamheid en heeft daarbij de ongekende ambitie om in 2020 alle bedrijfsprocessen, producten en diensten, integraal en volgens de Cradle to Cradle (C2C) filosofie te hebben ingericht.

Shop Auping Boxsprings

Auping Boxsprings

Auping boxsprings worden weer vernieuwd. Zoek nu snel uw toonzaalmodel uit en koop een Auping voor een Prijs van een gewoon merk.

Van Auping hebben wij een uitgebreide collectie boxsprings staan, waarbij duidelijk wordt dat design en ligcomfort uitstekend samen gaan. Auping heeft 2 belangrijke boxspring collectie modellen, namelijk de “Original” en de “Criade” boxsprings. Deze zijn qua ligcomfort exact gelijk. Wel hebben ze een totaal ander uiterlijk. De Auping Original boxspring staat op losse poten, welke naar binnen onder het bed staan. Hierdoor ontstaat een zwevend uiterlijk, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Bij de Auping Criade boxspring vind u een metalen onder frame waar de boxspring op komt te liggen. Dit frame kan in meerdere kleuren geleverd worden. Beide boxspring modellen kunnen met witte Auping matrassen of met gestoffeerde matrassen en topmatrassen gecombineerd worden. Dit bekende Nederlandse bedden merk kunt u perfect testen, zodat u het op comfort en uiterlijk kunt bekijken en ervaren.

Als echte boxspring specialist kunnen de Auping Boxsprings natuurlijk niet ontbreken.
Auping heeft een unieke collectie boxsprings met een spiraalbodem als onderframe. Dit is de reden dat dit de best ventilerende boxsprings ter wereld zijn. U heeft de keuze uit 2 verschillende soorten boxspring modellen:

  • Original, een boxspring met Pocketvering met een zwevend uiterlijk.
  • Criade, een boxspring met een Pocketvering met een design uiterlijk.

Beide type boxsprings staan in onze showroom in vlakke en verstelbare uitvoering. Uitgevoerd met verschillende soorten matrassen en verschillende hardheden.

Auping Criade boxsprings

Je kunt de Criade geheel samenstellen zoals jij dat wilt, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Te beginnen bij het frame, de basis van de Criade, deze geeft vorm aan het geheel. Door de keuzemogelijkheden in kleur is het frame perfect af te stemmen op de gekozen stof van de box.

De Criade boxsprings kunnen geleverd worden in een vlakke uitvoering, maar ook verstelbaar. U heeft dan de keuze uit 1, 2 of 3 motoren per boxspring. Indien u voor een verstelbare Criade boxspring kiest, dan is de bediening draadloos met een RF bediening.

Tevens kun je de Criade uitbreiden met een hoofd- en voetbord, deze zijn verkrijgbaar in vijf ontwerpen die variëren in stijl – van design tot klassiek. De geselecteerde stoffen die beschikbaar zijn voor de Criade zijn allen slijtvast en kleurecht.

Spiraal van Auping

Auping is de uitvinder van de spiraal bodem. De best ventilerende bodem die bestaat.
Deze is leverbaar is vele soorten en maten. Kom gerust naar onze toonzaal om alle mogelijkheden te zien en te bespreken.

Auping senioren bed of bedden

Auping maakt ook het ideale senioren bed. Dit bed is in meerdere hoogtes leverbaar, waardoor deze uitstekend als senioren bed geschikt is (zie Seniorenbedden). Standaard is de 90 breedte, maar bij ons kunt u zonder meerprijs het senioren bed op 100 breed krijgen. Hierdoor krijgt u net wat meer bewegingsruimte in het bed, wat het draaien en keren makkelijker maakt. Dit is het meest stabiele en sterkste slaapsysteem door gebruik van massief beuken en bewezen oerdegelijke spiralen.

Auping maakt ook het ideale senioren bed. Dit bed is in meerdere hoogtes leverbaar, waardoor deze uitstekend als senioren bed geschikt is (zie Seniorenbedden). Standaard is de 90 breedte, maar bij ons kunt u zonder meerprijs het senioren bed op 100 breed krijgen. Hierdoor krijgt u net wat meer bewegingsruimte in het bed, wat het draaien en keren makkelijker maakt. Dit is het meest stabiele en sterkste slaapsysteem door gebruik van massief beuken en bewezen oerdegelijke spiralen.

Auping kopen in Zuid-Holland

Waarom koopt u uw Auping bed, bodem of matras bij ons? Heel simpel, wij geven 30 dagen slaapgarantie. Bij ons zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij werken met eigen ervaren montage experts.

Waddinxveen ligt heel centraal en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Gouda, Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam komen. Ook voor een auping seniorenbed kunt u bij ons goed terecht.

Contact
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
Maak een afspraak