ljocht-banner

Dure boxspring merken

Voor iedere portemonnee verkopen we bij Boxspringspecialist Van der Horst een bed dat past. Van duur tot goedkoop: u koopt altijd een boxspring van goede kwaliteit en met de service die u van ons mag verwachten.

Hoog segment boxspring merken

Dure boxspringmerken bij ons zijn Treca de Paris en Sleepeezee. De absolute toppers in onze collectie. Bent u op zoek naar de Rolls Royce onder de boxsprings? Dan raden wij u aan deze merken eens goed te bekijken.
Het Franse Treca de Paris maakt de matrassen met de hand en werkt met luxe materialen als mohair wol, paardenhaar, natuurlijke zijde en kamelenwol.
Het Engelse Sleepeezee is door Zijne Koninklijke Hoogheid The Prince of Wales bekroond en mag daarom ook zijn logo gebruiken. Ook Sleepeezee maakt gebruik van prachtige materialen: Britse wol, paardenhaar, cashmier en zijde.

Middensegment boxspringmerken

Bent u op zoek naar een goede boxspring voor een goede prijs? Dan zijn de volgende merken wellicht interessant voor u: Avek, Tempur, M line, Simmons, Beka en Velda.
Avek maakt bedden volgens het motto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. Ze maken boxsprings van topkwaliteit, die altijd op maat gemaakt worden.
Tempur staat bekend om zijn goede matrassen van traagschuim. Gewichtloos slapen dankzij de unieke eigenschappen van dit bijzondere materiaal.
M line maakt boxsprings die uitgerust zijn met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Ondersteuning, drukverdeling en ventilatie zijn eigenschappen waarin zij uitblinken.
Van Simmons verkopen wij de hotel boxspring collectie, uitgevoerd met een minipocketveringsysteem. Dit ligt stabieler dan een gewone boxspring met pocketveren.
Beka levert boxsprings met GELTEX® matrassen. De uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning zorgen voor een summum van slaapcomfort.
Velda is een familiebedrijf dat staat voor innovatieve slaapconcepten. Maximale ventilatie en stabiel comfort worden perfect gecombineerd.

Laagsegment boxspringmerken

Ook voor een wat kleiner budget heeft Boxspringspecialist Van der Horst een ruime keuze aan goede bedden. Velda en Van Landschoot zijn de beste merken voor u.
Velda heeft pocketveringmatrassen met 300 of 375 veren per m², verdeeld over zeven comfortzones. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende hardheden.
Van Landschoot is een Belgisch merk dat onberispelijke kwaliteit nastreeft. Ze produceren niet alleen de boxsprings en matrassen zelf, maar ook de veren die erin verwerkt worden.

Het leaseplan van deboxspringspecialist.nl

Een boxspring kopen is een grote aanschaf. Daar denkt u natuurlijk goed over na. Bij Van der Horst Boxspringspecialist denken wij graag met u mee. Want het slaapt een stuk fijner, wanneer u weet dat u de beste keus gemaakt heeft. Daarom kunt u bij ons uw matras, boxspring en bodem ook leasen. U betaalt dat iedere maand een kleiner bedrag, zodat u vanaf dag 1 lekker kunt slapen. Op die manier wordt dat dure merk boxspring toch heel betaalbaar. Wij verkopen bedden uit alle prijsklassen. Van goed betaalbaar tot de heel dure merken boxspring: wij kunnen u helpen. Er is altijd een bed waar u heerlijk op ligt.
Meer weten? Lees dan ‘Boxspring leasen

leon-advies-boxspringspecialist
Maak een online afspraak
 • 90 dagen slaapgarantie
 • Deskundig en eerlijk advies
 • Snelle levertijd
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Gratis montage
 • Geen meerprijs lengte 210 of 220
 • Keuze uit 3 hoofdborden
 • Vele luxe stoffen
 • Gemaakt in Friesland.
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak