sigmund sofa bed

Innovation Living

Volledig aanpasbare slaapbanken met een breed scala aan comfort en afwerkingen.

Contact Onze winkel

Volledig vernieuwde 20212 collectie

Het Innovation Living ontwerpteam heeft een nieuwe collectie ontwikkeld met liefde voor innovatieve, duurzame en duurzame ontwerpen die een positief verschil maken in compact wonen.

Er is gewerkt rond verschillende duurzame thema’s zoals platte verpakkingen, hernieuwbare ontwerpen en gerecycled textiel.

Innovation Living wil meubels aanbieden die het verschil maken in het dagelijks leven. Goed ontwerp dat stijl, comfort en functionaliteit combineert. Een goed esthetisch ontwerp moet hand in hand gaan met grote functionaliteit en goed comfort.

Slaapbank innovation Cubed 160x200

Stoffencollectie

M line laat u graag kennismaken met drie collecties boxsprings die zijn uitgerust met een unieke, hybride techniek. Deze techniek kent u wellicht al van de bekende M line matrassen. Een M line boxspring heeft namelijk een geïntegreerd slaapsysteem. Het resultaat hiervan? Een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning geeft, voortreffelijke drukverdeling heeft en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Kortom, een nieuw niveau slaapcomfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Zoiets aangenaams als de M line boxsprings wilt u toch niet mislopen?

Afneembaar, wasbaar en hernieuwbaar

In Collectie 2021 hebben we onze focus op afneembare hoezen vergroot, omdat deze optie het gemakkelijk maakt om delicater textiel te kiezen en de mogelijkheid biedt om de hoes aan het einde van zijn levenscyclus te vernieuwen.
Verwijder, was en plaats de hoes gewoon weer terug – of vervang door een nieuwe hoes om het uiterlijk van uw bank op te frissen.

Sotffen Innovation Living slaapbank

Duurzaamheid

In het ontwerpproces richt Innovation Living zich op de mogelijkheid om de producten uit elkaar te halen voor recycling. Welke materialen worden gebruikt, hoe ze worden gecombineerd en hoe ze worden gescheiden in afzonderlijke delen en na het einde van hun levenscyclus worden gesorteerd voor recycling.

Stof gemaakt van gerecyclede plastic flessen

Vivus, is de naam van het OEKO-TEX gecertificeerde stof gemaakt van 100% post-consumer gerecycled polyester. Het gerecyclede polyestergaren is gemaakt van gerecycled plastic afval.

Het plastic afval wordt machinaal tot vlokken versnipperd, vervolgens omgesmolten tot pellets en geëxtrudeerd tot garen. De productie van gerecyclede stof kost niet zoveel energie of hulpbronnen als het maken van vezels en stoffen vanaf het begin.

Innovation living duurzaamheid
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak