mline matrassen actie

M-Line Boxsprings

Goed slapen en kampioen worden begint met de juiste techniek. Maar slapen is voor mij meer dan techniek. Design en uitstraling vind ik minstens zo belangrijk. M line biedt u dan ook volop keuze in design en stoffen. Maar wat u ook kiest, u weet (en voelt) dat het ook van binnen altijd goed zit.

Shop M line matrassen

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

M line introduceert 2 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

Een hybride samenspel tussen boxspring en matras

De M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. Anders dan gewone boxsprings zijn deze boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim.

Dit schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam en door de open celstructuur ventileert het enorm goed. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

M line boxsprings en matrassen bij Deboxspringspecialist

M line boxspring met geïntegreerd slaapsysteem

M line laat u graag kennismaken met drie collecties boxsprings die zijn uitgerust met een unieke, hybride techniek. Deze techniek kent u wellicht al van de bekende M line matrassen. Een M line boxspring heeft namelijk een geïntegreerd slaapsysteem. Het resultaat hiervan? Een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning geeft, voortreffelijke drukverdeling heeft en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Kortom, een nieuw niveau slaapcomfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Zoiets aangenaams als de M line boxsprings wilt u toch niet mislopen?

meer info

Zo kiest u de meest geschikte M line boxspring

M line heeft twee collecties boxsprings waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat u een bed koopt dat praktisch perfect is voor uw lichaam. Daarom moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren voordat u een M line boxspring uitzoekt. Zo is het belangrijk dat de boxspring en het matras volledig bij uw slaaphouding en uw lichaam passen. Op die manier komt u gegarandeerd volledig tot rust wanneer u gaat slapen. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen of voorkeuren. Daarom kunt u bij M line uit maar liefst twee verschillende mogelijkheden kiezen.

Categorieën

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak