Simmons

Het Merk

Deze bedden fabriek met meer dan 150 jaar ervaring begon als volgt:
1870: De Amerikaan Zalmon G. Simmons produceert een metalen frame met springveren en bedekt het met een katoenen laag: het is het begin van het binnenveringsmatras. De veer wordt hierna in zakjes gestopt, wat leidt tot de legendarische Quiétude-vering.
1919: Simmons stopt met de productie van kaasverpakkingen en start zijn bedden onderneming. De eerste pocketverenmachine wordt in gebruik genomen. De veren worden niet langer handmatig geproduceerd.
1929: De Simmons-matrassen steken de Atlantische Oceaan over in de slaapcabines van de beroemde cruiseschepen Le Normandie en Le France. Het merk installeert zich in Frankrijk. De Fransen ontdekken deze uitzonderlijke vering en ze zijn verrukt over het weergaloze comfort.

Beautyrest by Simmons weet hoe belangrijk een matras is voor een goede nachtrust. Het merk gebruikt daarom zijn deskundigheid voor de ontwikkeling van de modernste technologieën. Zij passen alleen de beste materialen toe.
Alle matrassen worden volledig in Frankrijk gemaakt. De Simmons-modellen zijn met de hand bewerkt en met zorg samengesteld in de Franse fabrieken.

 

Boxspring_merk_Simmons_hotel_hoofdbord_blauw_bed_linea_beautyrest

Boxsprings

De boxsprings van Simmons worden in veel hotels wereldwijd gebruikt. Bij ons staat de hotel boxspring collectie. Deze is uitgevoerd met een minipocketvering systeem. Hierdoor ligt deze stabieler dan een gewone boxspring met pocketveren.

Wij laten u 4 verschillende hoofdborden zien, die ook nog aanpasbaar zijn. Daarnaast is deze boxspring collectie ook nog eens zeer scherp geprijsd. Vele kleuren en stoffen zijn mogelijk.

Meer info Simmons boxsprings
Boxspring_merk_Simmons_matrassen_new-york_linea_hoofdbord

Matrassen

In Nederland heeft u keuze uit de volgende collecties matrassen:

  • Beautyrest By Simmons Hybrid
  • Beautyrest By Simmons Sensory
  • Simmons ice cool, koud en stevig
  • Simmons Fascination, natuurlijk slapen
  • Simmons New York (in 4 hardheden, no-flip)

Ontvang deskundig advies over al deze matrassen en laat u verbazen over het comfort. Fantastische temperatuur beleving en kwaliteit. Dit bijzondere merk heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Meer info Simmons matrassen
Boxspring_merk_Simmons_hotel_knopen_antraciet_beautyrest
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak