Sleepeezee

Sleepeezee is een van de meest gewaardeerde boxspring merken in het Verenigd Koninkrijk. Dit geeft het vertrouwen dat een Sleepeezee bed meer is dan alleen een bed. Deze fabriek gebruikt voor de Nederland alleen maar de beste natuurlijke materialen.  Natuurlijk slapen zorgt voor natuurlijk wakker worden.  Dankzij het Britse wol heeft u altijd de meest comfortabele temperatuur.  Lekker warm in de winter en luchtig in de zomer. 

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring, hebben zij de beste vakmensen in huis. Vandaar dat zij ook gecertificeerd zijn als QEST, oftewel het Queen Elisabeth Scholarship Trust. Dit is de enige beddenfabriek ter wereld die geautoriseerd is om matrassen te produceren met dit Koninklijke logo.
Zijne Koninklijke Hoogheid The Prince op Wales heeft bij koninklijke beschikking  Sleepeezee bekroond. Vandaar dat ook zijn logo gebruikt mag worden. Ze worden dan ook wel de top van ambachtslieden van slapen genoemd.  Uw slaapkamer wordt een plek van comfort en rust. Fit opstaan nacht na nacht, jaar na jaar.

Er is een breed assortiment van hoofdeinden, boxsprings met of zonder lades en matrassen. Sinds 1924 worden er hier al hoge kwaliteit matrassen geproduceerd. Dit is dan ook 1 van de eerste fabrikanten die pocketvering matrassen maken.  De fabriek van Sleepeezee staat in Rochester in Kent. Hier worden alle bedden met de hand gemaakt. De mooiste materialen worden geselecteerd, zoals Brits wol, paardenhaar, cashmier en zijde.

Sleepeezee Boxspring: een kwaliteitsmerk - handgemaakte Boxsprings

Boxsprings

Bij Sleepeezee heeft u een ruime keuze aan boxsprings,  waarbij u kunt kiezen uit veel opbergruimte en hoogte. De afwerking kan met zwenkwielen, glijders of poten. Hierdoor vindt u de ideale boxspring voor uw Sleepeezee-bed. Dit maakt uw slaapsysteem pas echt compleet. Ten slotte is uw Sleepeezee matras pas compleet met de juiste basis. Er is keuze uit 10 verschillende hoofdborden, die qua prijs allemaal gelijk zijn. Wat ook erg mooi is, dat deze hoofdborden op houten latten gemaakt kunnen worden. Dan krijgt een hoog en chique uiterlijk, terwijl het hoofdbord nog steeds door het eventuele trappen gat naar boven kan.

Meer info Sleepeezee boxsprings
Sleepeezee Boxspring: een kwaliteitsmerk - handgemaakte Boxsprings

Matrassen

Niet draaien & keren

Niet-draaiende matrassen zijn speciaal ontworpen, zodat ze niet hoeven te worden omgedraaid. Alleen met de seizoenen keert u de matras van hoofd naar voeteinde. Het draaibare matras heeft hetzelfde slaapoppervlak aan beide kanten van de matras. Deze kunt u dan met de seizoenen altijd omkeren. De matrassen zijn uitgevoerd met 2, 3 of 4 lagen met pocketvering. (m.u.v. het actiematras Blenheim) Altijd wordt er Brits wol gebruikt. De pocketvering zit met bandstaal vast. Vering altijd over de hele breedte van uw matras. Met de hand genopt. Puur natuurlijk slapen.

Meer info Sleepeezee matrassen
Sleepeezee Boxspring: een kwaliteitsmerk - handgemaakte Boxsprings

Groen, duurzaam en recyclebaar

Sleepeezee is heel milieubewust bezig. Zij lopen voorop in productie op duurzaam ondernemen. Vermindering van de uitstoot van CO2 en ondersteuning van het verminderen van gebruik van fossiele brandstoffen zijn hier voorop. Voor alle synthetische schuim matrassen is het tenslotte het hoofd bestanddeel van olie afkomstig. Het kunnen hergebruiken van de gebruikte materialen is hier heel belangrijk. Bijna alles van deze producten is dan ook recyclebaar. Sleepeezee voelt zich verplicht om het verschil te maken.

Sleepeezee is de eerste fabriek van het Verenigd Koninkrijk, die de Planet Mark Award mochten ontvangen.

Zij werken dan ook internationaal aan een groener en duurzamer milieu. Zodat niet alleen u, maar ook uw eventuele kinderen later in goede gezondheid kunnen opgroeien.

Een goed milieu, een goede nachtrust, heerlijk comfort dankzij de natuurlijke materialen.  Dat alles ook nog eens voor de scherpste prijzen in de markt. Kom snel naar de winkel om proef te liggen.

Sleepeezee productie film

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak