tenderflame

Tenderflame

Onze mooie Tenderflame studio heeft de grootste collectie van Nederland. U kunt kiezen uit grotere haarden, maar ook uit leuke tafelmodellen. Deze kunt u binnen en buiten gebruiken. Tenderflame producten branden op basis van Tenderfuel. Deze Tenderfuel is niet gevaarlijk voor de mens of natuur. Bij het branden komen er namelijk geen roetdeeltjes of andere schadelijke stoffen vrij. Daarnaast brandt het alleen in combinatie met de roestvrijstalen lont, die nooit opraakt.

 • HET schone alternatief voor pellet kachels en/of petroleumkachels.
 • 100% schone vlam
 • Nihil geur, roet en rook
 • Green, milieuvriendelijk
 • Veilig
 • Voor binnen en buiten
 • Voor de haarden, geen rook kanaal nodig

Bekijk Tenderflame branders in onze showroom

Bezoek de showroom

Tafelhaarden

De tafelhaarden kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Geschikt voor Indoor en outdoor dus. Hoe fantastisch is dat. Levendige vlammen die je overal mee naartoe kunt nemen! De ene dag in de woonkamer en de andere dag in de keuken, slaapkamer of op de veranda. Neem de dansende vlam ook mee naar de boot, de camping of naar het vakantiehuisje. Onze luxe tafel haarden creëren sfeer, zonder dat je een afvoer nodig hebt! Ook nog eens hartstikke veilig. Zonder stank, maar wel met de lekkere warme en gezellige vlam. Makkelijk te doven, door deze uit te blazen. De grotere tafelhaarden worden standaard met een dover geleverd. 50 tafel modellen hebben minder uitstoot dan 1 waxinelichtje. Schoner en dus gezonder voor u dan kaarsen, maar ook veel schoner dan vuur wat gestookt wordt op hout of pellets.

Bekijk de tafelhaarden
tafelhaarden tenderflame

Grote haarden

De grote haarden collectie, kunt u door onze hele winkel vinden. Sommige modellen staan er ook brandend. Hierdoor krijgt u exact de ervaring, zoals u die ook thuis ontvangt.  Er zijn staande en hangende modellen. Uitgevoerd met 1000 of 2000 watt warmte afgifte. Dit laatste hangt dus af van de grote van de brander.

Wilt u meer warmte opbrengst of vind u de gezellige vlam het belangrijkste. Overal is rekening mee gehouden. In 2 seconden te doven dankzij de meegeleverde dover. Dit is veiliger voor u en uw familie en/of huisdieren.

Bekijk de grote haarden
open haard hangend

Tenderflame brandstof

TenderFuel is een nieuwe en revolutionaire brandstof. Deze wordt enkel gebruikt in combinatie met de tafelhaarden van Tenderflame. De voor u speciaal ontwikkelde roestvrijstalen lont in combinatie met de Tenderfuel resulteert in indrukwekkende dansende vlammen. Het unieke van Tenderfuel is dat het schoon en veilig is. Schoon omdat het nauwelijks schadelijke stoffen bevat en dus een minimale uitstoot veroorzaakt. Veilig omdat het niet giftig is en pas ontvlamt bij een temperatuur van 104 graden Celsius. Een ander voordeel is, dat het nauwelijks geur afgeeft.

tenderflame brandstof
tenderflame logo
leon-advies-boxspringspecialist
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak