Treca

Treca is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap. Dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. Zij geven aandacht voor alle klanten en zorgen dat iedereen zich bijzonder voelt.
Een onderscheidende aanpak op maat die zorgt voor een persoonlijke band met alle consumenten. Treca is Frans vakmanschap voor uw nachtrust. Kies uw comfort, uitstraling en bekleding.

De producten van Treca worden vervaardigd met respect voor een ambachtelijke knowhow, die u gedurende jaren een uitzonderlijk comfort garandeert. De edele materialen die worden gebruikt, de met de hand gestikte afwerkingen en het Franse vakmanschap garanderen de kwaliteit van de producten van Treca.

 • Franse fabrikant sinds 1935
 • Internationale bekendheid
 • Maatwerk(:)
  – Gepersonaliseerde stoffering
  – Vele afmetingen en vormen zijn mogelijk
Treca boxspring chloe hoofdbord Imperial

Treca boxsprings

Van dag tot dag, van nacht tot nacht stelt Treca zijn knowhow ten dienste van uw slaap.  Elke dag ontvangt u uw mooiste nacht.  De boxspring modellen van Treca zijn ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen en morfologie van iedereen. Zo maken zo een kwaliteitsslaap mogelijk.  Bekleding en edele materialen worden met de hand gestikt en afgewerkt.  Dit maakt van Treca een prestigieus en verfijnd merk.

Meer info - Treca boxsprings
Treca boxspring Lounge

Treca matrassen

Matrassen van Treca worden volledig met de hand gemaakt.  Ze selecteren alleen de beste en meeste rijke materialen zijn voor u, om een ruime keuze in comfort aan te bieden. Alles voor uw wensen. Zij bieden zo voor iedereen het perfecte bed aan. Natuurlijke of technische materialen kiezen ze uit, zodat zij het ideale bed maken. Keuze maken ze op basis van hun thermische en hydrofiele eigenschappen. Ze kijken ook naar de veerkracht. Zo garanderen ze een langdurig comfort.

In de matrassen verwerken we mohair wol, Paardenhaar, natuurlijke zijde en kamelen wol.

Meer info - Treca matrassen

Treca kopen in Zuid-Holland

Treca matrassen en boxsprings koopt u bij ons. Wij geven 90 dagen slaapgarantie. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Wij werken alleen met ervaren montage experts.

Waddinxveen ligt heel centraal en is makkelijk bereikbaar van bijvoorbeeld Gouda, Boskoop, Hazerswoude en Alphen aan den Rijn. Alle klanten van harte welkom, ook als ze bijvoorbeeld uit Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam komen. Ook kunt u bij ons alle merken onder 1 dak vergelijken. Probeer bijvoorbeeld het verschil met een bed van Tempur, Avek, Mline of Velda.

Treca Matrassen - Een gegarandeerde slaapoplossing
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak