ljocht-banner

Wat is het beste boxspring merk

Als u heeft besloten om een boxspring te kopen, wilt u er graag zeker van zijn dat u voor een goed merk kiest. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Want hoe weet u nou wat de beste merken zijn? Toch is het antwoord op die vraag simpel: een boxspring is altijd een goede keuze.

Voordelen van een goed merk boxspring

Voor welk merk boxspring u ook kiest, de aanschaf op zich betekent dat u gekozen heeft voor slaapcomfort met een optimale ondersteuning voor uw lichaam. Alle goede merken boxspring hebben natuurlijk een fijne hoge instap. En diezelfde hoogte maakt dat het gemakkelijker is om uw bed op te maken.
Daarnaast gaat een boxspring van een goed merk, bij normaal gebruik, met gemak meer dan 20 jaar mee. Ook de allerbeste merken boxspring zijn daardoor duurzaam én heel betaalbaar.

Het beste merk boxspring voor een goede nachtrust

Iedereen is anders. Iedereen slaapt anders. Daarom is het niet zomaar te zeggen wat het beste merk boxspring is. Onze medewerkers luisteren naar uw vragen en wensen en geven dan advies. Zodat u een goede boxspring koopt van het merk dat het beste bij u past.

Avek is ons meest verkochte merk boxspring

De naam Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het is een Nederlands merk, dat bedden op maat maakt. Een nuchter bedrijf dat bedden van topkwaliteit maakt, tegen een eerlijke prijs. Ooit begonnen ze met het maken van matrassen voor de bedstee. Nu is het een modern bedrijf, dat nog steeds ambachtelijk werkt.
Avek geeft u een enorme keuze in stoffen, maten en comfortklassen. Daardoor is er altijd een boxspring van Avek die past bij uw wensen en bij uw budget. Ook niet onbelangrijk: het design is prachtig. Een Avek boxspring wordt gegarandeerd de blikvanger in uw slaapkamer.

Kent u de populaire boxsprings van Velda al?

Velda is een merk dat ongekend populair is. Jarenlange ervaring die van generatie op generatie is doorgegeven, in combinatie met de meest nieuwe technieken maakten van Velda één van de belangrijkste beddenfabrikanten in Europa.
Over de kwaliteit hoeft u niet te twijfelen: een boxspring van Velda is áltijd goed. Ze zijn prettig geprijsd en dat komt met name door de handige set-aanbiedingen waarmee ze werken. Hierdoor betaalt u nooit teveel voor een boxspring en bent u in één keer klaar.

Tempur: wereldwijd het grootste boxspring merk

Het merk Tempur maakt de beste druk verlagende matrassen ter wereld. Dat komt door de unieke eigenschappen van het Tempur materiaal. Het traagschuim vormt zich naar de contouren van uw lichaam, waardoor u zowel comfort als ondersteuning ervaart. In onze ‘space cabin’ kunt u dit zelf meemaken. Een betere manier om Tempur te leren kennen is er niet!
U kunt bij ons de hele collectie van Tempur matrassen, schotelbodems, bedden en boxsprings testen.

De grootste boxspring merken in Europa

Simmons is een Frans merk van grote allure. De boxsprings van Simmons worden veel gebruikt in hotels en op cruiseschepen. U mag dus enige luxe verwachten! Het minipocketveringsysteem zorgt voor een stabiele ligging en een groot slaapcomfort.
Alle Simmons boxsprings worden in Franse fabrieken gemaakt en met de hand bewerkt. En toch is de collectie boxsprings van Simmons heel betaalbaar.
Ook het Belgische merk Beka is erg sterk in Europa. Boxspring, hoofdbord en matras passen altijd harmonieus bij elkaar. Boxsprings van Beka staan bekend om luxe en comfort. Het is dan ook niet raar dat Beka belooft dat uw slaapkamer de beste plek op de wereld wordt. Want slaapcomfort is altijd het doel.

Avek en Simmons: boxsprings met een lange geschiedenis

In 1927 besloot Roelf Kok van de manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen het roer om te gooien. Hij ontdekte een gat in de markt: bedbodems voor in de bedstee. Omdat deze geen standaardafmetingen hebben, begon hij bedden op maat te maken. Een schot in de roos!
Avek staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit en dit omschrijft precies hoe de boxsprings van dit merk nu nog steeds zijn. Tegenwoordig wel ontwikkeld met de nieuwste technologieën, maar nog steeds vanuit het prachtige Friesland.
Nog eerder dan dat, was er al het merk Simmons, in Amerika. In 1870 maakt Zalmon G. Simmons voor het eerst een binnenveringsmatras. Een metalen frame met springveren bedekt hij met een fijne, katoenen laag. De veren stopt hij in aparte zakjes en daarmee is hij de uitvinder van het pocketveringsysteem.
In 1929 worden de Simmons matrassen ook in Europa leverbaar, doordat er een fabriek in Frankrijk wordt geopend. Dat was een groot succes, want nog steeds komen daar de mooie boxsprings vandaan, die wij met veel plezier in onze winkel verkopen.

leon-advies-boxspringspecialist
Maak een online afspraak
 • 90 dagen slaapgarantie
 • Deskundig en eerlijk advies
 • Snelle levertijd
 • Altijd scherp geprijsd
 • Gratis verzending binnen Nederland
 • Gratis montage
 • Geen meerprijs lengte 210 of 220
 • Keuze uit 3 hoofdborden
 • Vele luxe stoffen
 • Gemaakt in Friesland.
CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
 • Advies over slaapsystemen
 • Advies over kasten
 • Advies over matrassen
 • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak