Senioren bedden

Voor de senioren en/of mensen die alleen zijn hebben wij een uitgebreide keuze in bedden. Een senioren bed hoeft er tegenwoordig niet meer klassiek uit te zien, want wij kunnen ook moderne bedden en boxsprings leveren in een 1 persoons bed uitvoering. Meerdere modellen kunnen op 90, 100 of 120 breed geleverd worden, waardoor u ook iets breder dan normaal kunt liggen. Dit zorgt voor net iets meer bewegingsruimte, zodat u meer van uw bed kunt genieten. Wij hebben voor u een uitgebreide collectie klaar staan in diverse prijsklassen.

De bedden van Velda zijn er als ledikant en als boxspring. Van boxspring design hebben wij een boxspring staan, waarbij we een Hoog/Laag systeem in kunnen leveren met trellenborg stand. Dit kan onder andere gecombineerd worden met hun Health matras. Deze is druk verlagend en temperatuur regulerend. Keren van dit matras is niet meer nodig. Van Tempur hebben wij alle soorten matrassen liggen, dit zijn de meest druk verlagende matrassen ter wereld. Verder werken we nog met een vrije collectie, waar u ook nog veel keuze hebt in uitvoering en prijs.

Indien nodig kunnen wij uw oude bed en/of matras afvoeren.
U kunt al een compleet elektrisch verstelbaar bed krijgen inclusief matras vanaf 995,–

Seniorenbedden bestaan er in verschillende hoogtes, maar wij hebben meerdere bed modellen. Zelf kunt u de hoogte van uw senioren bed kiezen, waarbij uw lichaamslengte natuurlijk een rol speelt. U kunt met ons advies de beste keuze maken voor uw ideale bed. Er staan elektrisch verstelbare seniorenbedden, die ook nog recht omhoog of omlaag kunnen. Deze bedden hebben ook een Trendelenburg functie, waardoor u ook het hele bed kunt kantelen. Dit is erg prettig voor mensen met maagzuur klachten, slechte maagkleppen en/of duizelingen. Het bed kantelt, waardoor er minder druk komt op het hoofd. Dit is ook prettig voor mensen met migraine klachten. Steeds meer mensen kopen boxsprings met deze functie, dus eigenlijk mag je het geen senioren bed meer noemen. Wij spreken dan ook liever over comfort bedden. Wees dus van harte welkom in de winkel , waar we graag antwoorden geven op al uw vragen.

Velda Versus/Focus 2C

Boxspring vlak

Senior bedden bij Deboxspringspecialist in Waddinxveen.

Vanaf € 898,-
(Inclusief 7-zone pocketvering matras)

Velda Versus/Focus elektro

verstelbare boxspring

Senior bedden bij Deboxspringspecialist in Waddinxveen.

Vanaf € 1.548,-
(Inclusief 7 zone pocketvering matras)

Oliver wit (op=op)

Bed Oliver op=op

Bed Oliver wit 90x200

Vanaf € 895,-
(incl. lattenbodem en luxe matras)

Care boxspring hoog-laag

Care boxspring

Boxspring_hoog_laag_bed_care_zorg

Hoog laag boxspring systeem

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak