Zitzak

Een zitzak van Vetsak brengt comfort in uw leven. Deze duurzame collectie wordt in de EU geproduceerd. Dankzij de mooie stoffencollectie is er altijd een model voor u. Alle stoffen kunnen in 2 maten geleverd worden. De medium heeft een doorsnede van ongeveer 110cm. De Large heeft een doorsnede van ongeveer 140 cm. U kunt de zitzakken ook met een outdoor hoes krijgen. Bestel anders een extra hoes, zodat u de zitzakken binnen en buiten kunt gebruiken. Dankzij de enorm mooie stoffencollectie is er altijd een uitvoering voor u.

Meer info

Vetsak Zitzak

Vetzak zitzakken het origineel!

De schuimvulling heeft het voordeel – dat u mogelijk kent van uw matras – dat het permanent zacht en flexibel is en perfect aanpast aan uw lichaam. Kneuzingen en ritselende pellets waren een ding van de jaren 90; deze innovatieve schuimvulling gaat levenslang mee en zet nieuwe normen op het gebied van comfort.

TIJDLOOS DESIGN

Wilt u iets veranderen? De eenvoudigste manier om nieuw leven in uw kamer te blazen is met nieuwe hoezen. De afzonderlijke binnenzak van uw Vetsak maakt het makkelijk om deze hoezen te verwisselen en/of te wassen. We hebben veel hoezen in verschillende kleuren en stoffen om uit te kiezen. We zijn ervan overtuigd dat we altijd iets hebben dat bij uw stijl past.

Lees meer over de Vetsak Zitzak

Maak een afpsraak