Avek-1927

Avek Boxspring 1927.

 

Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs.

Deze jubileum boxspring wordt met vakmanschap bij Avek zelf in de fabriek gemaakt. Een comfortabel luxe bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. Kwalitatief goede materialen worden gebruikt, zodat u ontspannen en gezond kunt slapen. Creëer jouw Boxspring 1927 op maat, volgens je eigen wensen. Dit model is uit te breiden met led verlichting aan het hoofdbord, zodat u heerlijk wat kunt lezen voor u slapen gaat. Moet u soms ’s nachts even uit bed, dan adviseren wij de uitstap verlichting met sensor. Dan ziet u waar u loopt, zonder dat de ander er last van heeft. Avek betekend tenslotte: Arbeid Vlijt En Kwaliteit.

Met aandacht voor vakmanschap.

Boxspring 1927 is een kwalitatief hoogwaardige bed combinatie, die met aandacht en vakmanschap in de eigen fabriek in Nederland wordt gemaakt. De naam 1927 verwijst naar het oprichtingsjaar van het bedrijf. De comfortabele Boxspring 1927 is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van Avek, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie. Deze serie valt op door de waanzinnige goede prijs-kwaliteit verhouding.

Verkrijgbaar in drie varianten:

avek boxspring 1927 original antraciet
boxspring 1927 met achterwand border en wenge pootjes
boxspring 1927 stripe groen hr

Je eigen AVEK 1927.

Mensen zijn uniek, net als hun wensen. Daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van je postuur en voorkeur kies je voor een standaard, stevige of extra stevige matras. Zo creëer je jouw eigen Boxspring 1927 op maat. Boxspring 1927 is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke set prijs. Laat je overtuigen door bij ons in de showroom proef te liggen. Dankzij onze 90 dagen slaapgarantie weet u zeker dat u niet alleen met het uiterlijk, maar ook met het comfort helemaal tevreden zult zijn.

Het gemak van een verstelbaar bed.

Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring breng je het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Wij gebruiken veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als je in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen. Ook als je door omstandigheden aan bed gebonden bent, kan het prettig zijn dat je het rug- of voetendeel kunt verstellen.

Slapen volgens jouw wensen.

Bijna een derde van je leven breng je slapend door. Een goede nachtrust is onmisbaar voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij jou en jouw slaapwensen, is dus geen overbodige luxe. Ieder mens is uniek, net als iedere slaapwens. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden. Zo creëer je jouw bed op maat. Nadat je bij ons je bed hebt samengesteld, maken de vakmensen van Avek deze 1927 boxspring op maat in hun eigen fabriek.

CONTACT
Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.
U bent van harte welkom in onze winkel.
Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 
Neem contact op
ADVIES NODIG?
Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:
  • Advies over slaapsystemen
  • Advies over kasten
  • Advies over matrassen
  • Advies over lease mogelijkheden
Maak een afspraak