Een goede boxspring kopen

Een goede boxspring kopen is eenvoudiger dan u denkt. Kom vooral gezellig naar de ruim opgezette showroom in Waddinxveen, naast de A12, bij afslag Gouda. Heel veel A-merken kunt u hier eerlijk vergelijken.

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

 • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
 • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
 • 90 dagen slaapgarantie
 • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
 • Snelle levertijden
 • Scherp geprijsd
 • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
 • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Avek

Zoekt u een Nederlandse fabriek met de beste afwerking, wat gecombineerd wordt met een fantastisch ligcomfort, dan is Avek echt een fabriek voor u. Scherpe prijzen en heel veel mogelijkheden. Het programma Fier en Simmer vindt u zelfs boxsprings met een spiraalbodem er in. Dit voor maximale ventilatie in de boxspring. Het topprogramma is de Noflik. Optioneel kan hier zelfs de schouderzone en de heupzone elektrisch verhoogt of verlaagd worden. Het actiemodel “Ninety” is al compleet leverbaar vanaf € 2.395,-.

Goede Boxspring kopen? Kom langs in onze winkel Waddinxveen

Velda

Vanuit België hebben we ook Velda van Veldeman bedding. Dit familiebedrijf heeft een enorme collectie boxsprings en matrassen. Velda levert de Larvik boxsprings in een 2-persoons uitvoering al vanaf € 1.295,-. Velda is echt een design boxspring fabriek zonder de hoge prijzen. Uiteraard zit hier wel een prijsopbouw in. Als uw eisenpakket omhoog gaat, dan zal de prijs mee stijgen. Gelukkig zit het grootste prijsverschil altijd aan de binnenkant van uw boxspring. Dit is dan direct voelbaar (niet altijd zichtbaar dus).

Electrische boxspring kopen bij de Boxspringspecialist te Waddinxveen

Beka met Geltex

Fabrikant Beka was in Nederland vroeger bekend onder de naam Ubica. Het moederbedrijf Recticel heeft er voor gekozen om per 1 januari 2019 dit in heel Europa de originele naam van de Belgische fabriek te geven. Ook omdat daar de productie al gedaan werd. Beka levert het revolutionaire Geltex schuim. Ze gebruiken dit afdekking van de matrassen of als vulling van de topmatrassen. Dit materiaal heeft het rekvermogen van traagschuim, maar de reactiesnelheid van koudschuim. Hele goede ventilatie en levensduur gegarandeerd. De Beka chooze & snooze boxspring combinatie heeft u al vanaf € 1.998,–.

Treca Paris

Wilt u het beste wat er te koop is in comfort en afwerking, dan is Treca Paris echt uw merk. De meest luxe stoffen in combinatie met de beste materialen qua warmte regulatie en aanpassingsvermogen. Matrassen die volledig met de hand gemaakt worden. Pocketvering die los naast elkaar in de matras zitten. Het instapmodel van Treca Paris is de 24/7. Dit model is leverbaar vanaf € 5.895,- (160×200).

Boxspring Kopen? Wij hebben elk bekend merk Boxsprings

Veelgestelde vragen

Een goede boxspring is een boxspring die op deze drie elementen zeer goed scoort:

 • Goede ondersteuning. En dat geldt dan voor zowel rug-, buik- als zijslapers. 
 • Levensduur. Een bed moet niet alleen goed liggen, je mag er ook van verwachten dat het jarenlang zonder problemen meegaat.
 • Samenstelling. De bedbodem, het matras én het topmatras moeten van topkwaliteit zijn. Want al deze onderdelen samen maken het bed tot een goede boxspring.

Door onafhankelijke bronnen te raadplegen, kun je erachter komen wat nou écht goede boxsprings zijn. Zo kun je bijvoorbeeld naar de uitkomsten van de boxspringtest van de Consumentenbond kijken. In de meest recente test kwam de Avek Ninety als best geteste boxspring naar voren. Deze boxspring heeft een extra luxe en comfortabel topmatras en extra comfort in de schouderzone. Voor een extra lang bed van 210 of 220 cm betaal je geen meerprijs.
Bekijk de Avek Ninety boxspring

Het is verstandig om verschillende boxsprings en matrassen uit te proberen als je een nieuw bed aan gaat schaffen. Boxspringspecialist Van der Horst in Waddinxveen heeft een mooie showroom met twee verdiepingen met de beste merken boxsprings. Hier mag je uitgebreid rondkijken en proefliggen. Stel al je vragen aan de slaapexperts, terwijl de kinderen zich prima vermaken in de grote kinderhoek. Parkeren kan helemaal gratis en voor de deur.

Avek heeft hele mooie boxsprings, die ook nog eens geweldig goed liggen. Er zijn veel verschillende modellen, zodat er altijd een Avek is die bij jouw slaapwensen past.
De boxsprings van MLine worden door klanten gemiddeld met een 8,3 beoordeeld. MLine weet techniek en design als de beste te combineren.
De Milano is het eigen merk van Boxspringspecialist Van der Horst. Het is een budgetserie die absoluut niet ten koste gaat van de kwaliteit.
Bekijk de Avek boxsprings
Bekijk de M-Line boxsprings
Bekijk de Milano boxsprings

Een goede slaapwinkel zal altijd garantie geven op een boxspring. Dat doet Boxspringspecialist van der Horst natuurlijk ook. Wij willen dat al onze klanten 100% tevreden zijn met hun aankoop. Daarom hanteren wij een 90 dagen slaapgarantie. Geef je lichaam wel eerst de tijd om aan het nieuwe matras te wennen. Na dertig dagen willen de meeste mensen niet anders meer dan op hun nieuwe matras blijven slapen.