Een goede boxspring kopen

Een goede boxspring kopen is eenvoudiger dan u denkt. Kom vooral gezellig naar de ruim opgezette showroom in Waddinxveen, naast de A12, bij afslag Gouda. Heel veel A-merken kunt u hier eerlijk vergelijken.

Waarom rijdt u dus zo graag naar Waddinxveen?

  • Meer dan 120 ligplekken over 2 etages slaapplezier
  • U kunt voor de deur gratis parkeren op eigen terrein
  • 90 dagen slaapgarantie
  • De bekende merken onder 1 dak, voor een eerlijk vergelijken
  • Snelle levertijden
  • Scherp geprijsd
  • Ervaren adviseurs, die voor al uw vragen klaar staan.
  • Ook mogelijk op afspraak buiten of tijdens openingstijden.

Avek

Zoekt u een Nederlandse fabriek met de beste afwerking, wat gecombineerd wordt met een fantastisch ligcomfort, dan is Avek echt een fabriek voor u. Scherpe prijzen en heel veel mogelijkheden. Het programma Fier en Simmer vindt u zelfs boxsprings met een spiraalbodem er in. Dit voor maximale ventilatie in de boxspring. Het topprogramma is de Noflik. Optioneel kan hier zelfs de schouderzone en de heupzone elektrisch verhoogt of verlaagd worden. Het actiemodel “Ninety” is al compleet leverbaar vanaf € 2.395,-.

Goede Boxspring kopen? Kom langs in onze winkel Waddinxveen

Velda

Vanuit België hebben we ook Velda van Veldeman bedding. Dit familiebedrijf heeft een enorme collectie boxsprings en matrassen. Velda levert de Larvik boxsprings in een 2-persoons uitvoering al vanaf € 1.295,-. Velda is echt een design boxspring fabriek zonder de hoge prijzen. Uiteraard zit hier wel een prijsopbouw in. Als uw eisenpakket omhoog gaat, dan zal de prijs mee stijgen. Gelukkig zit het grootste prijsverschil altijd aan de binnenkant van uw boxspring. Dit is dan direct voelbaar (niet altijd zichtbaar dus).

Electrische boxspring kopen bij de Boxspringspecialist te Waddinxveen

Beka met Geltex

Fabrikant Beka was in Nederland vroeger bekend onder de naam Ubica. Het moederbedrijf Recticel heeft er voor gekozen om per 1 januari 2019 dit in heel Europa de originele naam van de Belgische fabriek te geven. Ook omdat daar de productie al gedaan werd. Beka levert het revolutionaire Geltex schuim. Ze gebruiken dit afdekking van de matrassen of als vulling van de topmatrassen. Dit materiaal heeft het rekvermogen van traagschuim, maar de reactiesnelheid van koudschuim. Hele goede ventilatie en levensduur gegarandeerd. De Beka chooze & snooze boxspring combinatie heeft u al vanaf € 1.998,–.

Treca Paris

Wilt u het beste wat er te koop is in comfort en afwerking, dan is Treca Paris echt uw merk. De meest luxe stoffen in combinatie met de beste materialen qua warmte regulatie en aanpassingsvermogen. Matrassen die volledig met de hand gemaakt worden. Pocketvering die los naast elkaar in de matras zitten. Het instapmodel van Treca Paris is de 24/7. Dit model is leverbaar vanaf € 5.895,- (160×200).

Boxspring Kopen? Wij hebben elk bekend merk Boxsprings