beddenzaak zoetermeer

Beddenzaak Zoetermeer

Boxspringspecialist van der Horst is de grootste beddenzaak die levert in Zoetermeer. In het stadshart van Zoetermeer kunt u wel een aantal “single brand” beddenzaken vinden.

Voor eerlijk en professioneel advies, rijdt u naar Waddinxveen.
Daar vindt u de bekende merken, zoals bijvoorbeeld Tempur,  AVEK , Beka en Velda. U bent dan bij het juiste adres, voor een ontspannen uitje in een schitterende showroom.

Wilt u dus een bed dat beter is dan die van uw buren, kom dan voor advies naar Boxspring specialist van der Horst.

Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe boxspring, ledikant of gewone bedden met lattenbodems en matrassen. Ook kunt u in onze nieuwe kastenstudio een tekening laten maken van hoe uw droomkast er uit mag komen te zien. Wij werken hiervoor met Nolte kasten of met een maatwerk kasten systeem.

Kom gerust een keer een goede kop koffie, thee of Cappuccino bij ons halen en laat u inspireren over hoe fijn het in de slaapkamer kan zijn.

Boxsprings

Zodra u een boxspring wilt kopen, wilt u natuurlijk zoveel mogelijk boxsprings zien. Op een steenworp afstand van Zoetermeer kunt u het grootste aanbod van de randstad vinden. Wilt u een 1 persoons boxspring met matras van goede kwaliteit, maar toch zo goedkoop mogelijk? Wij leveren deze Milano actie boxspring al vanaf 339,–. Zoekt u liever een set die 4-motorig te verstellen is met massage units, uitstapverlichting en matrassen op maat, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Matrassen

Matrassen vergelijken van de bekende merken doet u natuurlijk bij Boxspringspecialist van der Horst. Alleen maar matrassen van erkende fabrikanten die jarenlange ervaring in hun matras stoppen. Dit voelt u als u gaat proefliggen. Er is niets fijner dan vooraf te weten waar u de komende jaren ⅓ van de dag op gaat liggen! Dit bepaalt tenslotte hoe u zich overdag voelt. Beautyrest By Simmons is de uitvinder van de Pocketvering. Uiteraard hebben wij ook hier een groot aanbod van. Simmons heeft nu zelfs een het meest duurzame bed wat wij hebben kunnen vinden. Dit duurzaam slapen bed model heet Generation. Door het grote aanbod hebben wij ook nog eens de scherpste prijzen.

Bedden

De mooiste design bedden in de actuele kleuren van met name staan in onze mooie showroom. Ook hebben we boxsprings die wel het comfort van een boxspring hebben, maar het uiterlijk van een modern bed. Ideaal voor mensen die design zoeken met het unieke comfort van de boxspring. Daarnaast kunnen we met u op de PC uw unieke bed samenstellen van Nolte. Dit in combinatie met nachtkastjes en linnenkasten precies naar uw smaak.

Tempur

Wij zijn de Tempur matrassen en bedden leverancier voor Zoetermeer en omstreken. U vind hier altijd de hele actuele collectie, waardoor u alle mogelijkheden kunt zien en voelen. Daarnaast kunt u ook de Tempur kussens bij ons eerst testen voor u er 1 koopt. Hierdoor weet u altijd zeker dat u ook achteraf blij bent met uw aankoop.

Avek

Bent u op zoek naar een Boxspring en/of matrassen van Avek en u komt uit Zoetermeer en omstreken? Zoek dan niet verder, maar kom naar Boxspringspecialist van der Horst in Waddinxveen. Een uitgebreide collectie voor uw eigen vergelijking is dichtbij.

Gerelateerde berichten

Contact

Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen kunt u contact met ons opnemen.

U bent van harte welkom in onze winkel.

Kanaaldijk 30  2741 PA Waddinxveen Zuid Holland 

Advies nodig

Plan nu een afspraak in met een professionele verkoper. Kies voor:

Advies over slaapsystemen
Advies over kasten
Advies over matrassen
Advies over lease mogelijkheden